Könyvjelzők

Játék Truck-transzformátor online

Játék Trucksformers

Truck-transzformátor

Trucksformers

Ön egy nagy tudós, azonban nem világos, hogy miért nem ismerik el, önmagában nem akadályozza meg, hogy hozzon létre! Az utolsó gyerek a tiéd vált egy modern, felszerelve a legmodernebb technológiával, terepjáró. A teherautó-transzformátor képes sok mindent a megfelelő és bölcs gazdálkodás, így tesztelni a földre úgy döntött, saját - nos, nem bízik egy csoda eszközt, hogy valaki mást! Ez lesz egy csodálatos utazás, hogy marad a memóriában az elkövetkező években még!
Láttuk teherautók hatalmas kerekek? Ez ezen az lesz, hogy felszámolja a játékban nyomvonalak Trucksformers. Igen, mindenekelőtt tudja átalakítani egy autó légpárnás vagy hatalmas láncfűrész kerekeken, ezek a funkciók segítenek leküzdeni minden akadályt az úton. A forgalomirányítás nyilakat a billentyűzeten, és a gombokat 1, 2, 3 átalakulás.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more