Játék Tűz és víz fiú 1: The Forest Temple online

Játék Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple

Tűz és víz fiú 1: The Forest Temple (Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple):

Sparkle és cseppek együtt utazó csak azért, mert ezek mindegyike képes átvenni drágaköveket félelem nélkül csapdájába esne. Nyomja meg a kart, hogy aktiválja a lift, és nyissa ki az ajtót. Heroes kell egymást segíteni. Megpróbálja átadni a szint a két karakter egyszerre. A játékban meg kell gyűjteni a maximális gyémánt. Ahhoz, hogy néhány gyémántot meg kell tanulni, hogyan kell használni a mozgó platform és hogy képes mozgatni a helyes irányba beton blokkok.
Kaland fények és gyöngyök fog neked mindig össze, mert a mi kis hős, ezúttal betévedt egy nagyon titokzatos hely - erdei templom. Itt minden lépésnél a srácok várnak szédítő fordulat, hogy a végén nagyon rosszul, ha az idő nem mondja nekik a helyes utat. A gyerekek viszont tájékoztatja, meg kell megoldani különböző rejtvényeket, hogy megnyitja az ajtót, hogy a szabadság ettől a sötét helyen. Ön, mint a feje egy kis csapat, meg kell venni a vállukon teljes vezetése a szervezet összehangolt intézkedéseket, amelyek burkoltan srácok végre fog hajtani, mert ők is már meglehetősen fáradt ilyen helyen, és annyira szeretne visszatérni hazájukba kiterjedésű. A legfontosabb dolog, ne feledje, hogy a víz és a tűz - a dolgok nem kompatibilis, így vigyázz az ilyen ötletes csapdák, amelyben hébe-hóba mászni a forrófejű!
Menjen végig a mazes a játékot, elkerülve számos csapdákat és akadályokat. Ön tud játszani egyedül, vagy egy barát, hogy van. k. A karakterek által irányított különböző kulcsokat. Sikeres játszunk!

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék