Játék iPlayer: A gazdaságban online

Játék iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: A gazdaságban (iPlayer: Lets Farm!):

Online játék a farmon! Böngésző, és regisztráció szükséges. Kitöltésével csak három verset, kapsz saját földtulajdonhoz. Akkor most fokozatosan kapcsolja be a luxus és jövedelmező mezőgazdasági, vetés területek, telepítési magok és palánták. Minden kultúra rendelt egy elkülönített területen a betakarítás könnyebb összegyűjteni. És hogy ő gazdag volt, palánták kell itatni és gyom gyom. Először mindent meg fog tenni a kezét, de az értékesítés gabona és gyümölcs, felhalmozódnak a mennyiségű hasznos vásárlások. Eleinte ez lesz egy egyszerű technika, de hamarosan elérhető lesz bonyolultabb teljesítményt.
Szükséged lesz öntözőrendszer, kombájnok, traktorok, gépek telepítése. Továbbra is játszanak a gazdaságban, akkor képes lesz arra, hogy épületeket, amelyekben a nyersanyagokat alakítani termékek. Többe kerül, és a bevétel gyorsan fog nőni. Minden az épületeket és források állnak egymással, és ha szükséges, kenyeret sütni, tedd a malomban liszttel, majd a pékség. Továbbá, meg kell tojás és a tej, így a fajta tehenek, csirkék és más állatok. Egy másik típusú jövedelem lesz az együttműködés a éttermek és kiskereskedelmi egységek. Rendszeresen megvenni a termékeket, de hoz nem csak a jövedelem és ró felelősséget. Most, azt is meg kell szorosan figyelemmel kíséri a betakarítás ideje, hogy küldje a következő tétel a vevő. Ha hiányzik a pillanatban, a szerződés megszűnik, és el fogja veszíteni az értékes ügyfél.
Lesz egy kellemes beszélgetés a játékosok. Ők is gondoskodik az ajánlatok és részt versenyeken, ossza meg titkait és tippeket. Az is hasznos, hogy végre feladatokat iPlayer Nézzük Mezőgazdasági és játszani, hogy minden nap kap ajándékot, és felhalmozódnak pontokat. Ahogy múlik az idő, a gazdaság hatalmas lesz, és hogy továbbra is nyereséges, meg kell folyamatosan törekszünk.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék