Játék iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm online

Játék iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm

iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm (iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm):

Online böngészős játék Battlegrounds a Eldhelm indult 2014-ben De most már folyamatosan fejlődik, megszerzése frissítéseket és javításokat. Ez egy fantasy termék, ahol a játékosok nem harcolni a kard és a kártyák, hogy a haladás és a kitöréseket az asztalra. Ismerkedés a alapelemeit és osztályok, szükséges regisztrálni, és kezdj el játszani Battlegrounds a Eldhelm. Tanulmányozza a térképen: harcosok, lövők, ork, mágusok, tündék és emberek. Mivel minden felruházva bizonyos tulajdonságokkal, hatékonyan fellépni ellene egy ellenfél kártyákat, de rosszabb, mint a többiek. Az ereje minden fokozható ha őket együtt a kártyákat: egy mitikus, epikus, egyedi, ritka, elit.
Első körben a képzés hasznos, hogy menjen át, hogy képet alkothassunk a játékmenet. Vezetett mutatók és adatok a pop-up ablakokat, meg fogod érteni, hogyan kell játszani a kártyáit iPlayer Battlegrounds a Eldhelm. Lépések nem sok, és minden kártya egy megfelelő helyet a pályán. Amikor a kör befejeződött, akkor lehet összefoglalni, hogy azonosítsa a győztes pontot. Néha pont égett, ha az ellenfél összegyűjtött több mint sikeres kombinációja, amely képes razdushit a tandem.
Pontosabban, milyen előrelépés történt, mondja az információs mező, ahol a eredményeire van festve pontot: Kész mindkét oldalon, kár, hogy magadnak, kombók, gyógyítására, blokk ütéseket.
Eddig kártyák Battlefield Eldhelma létre elég sok, de folyamatosan jönnek. Minden tanulmányozni kell, ha elolvassa a jellemzőit, és próbálja megjegyezni. A játék során a gyűjtemény lesz egy veszélyes ellenség és a harc nem kevésbé méltó lejátszó, valós időben. Ez fog egy új élmény, és segít élesíteni tudását.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék