Játék iPlayer: Ég online

Játék iPlayer: Heaven

iPlayer: Ég (iPlayer: Heaven ):

Gyönyörű Mennyország online játék, ez egy koktélt a különböző műfajok, ahol vannak olyan elemei a logikai szórakoztató körökre osztott stratégia és szerepjáték. Miután belépett egy szociális háló, vagy regisztráció kapsz a Flying Island. De ez messze paradicsoma, amely úgy gondolja. Egyszer volt egy ilyen, de most zajlik a sziget szörnyű csaták a frakciók között, amely egyesítette a három kultusz. Válsz Guardian fa nő a sziget közepén, és szent. Először van, hogy a választás mellett a kultusz Celebration, Defender, Virgo, vagy horror, bánat, romboló.
Fejleszteni a szigetet, meg kell játszani Ég és épít egy barlangban, egy iskola bűvészek, üzlet és arénában. Mindegyik javítani fogja javítani a jellemzőit és képességeit épületek. Ezek közül mindegyik kaphat további képességek. Például az iskolában a mágusok kapsz új varázslatok vagy képességek élesíteni a meglévőket; a boltba vásárolni azokat a berendezéseket, javítani, és a barlang ígéri, hogy ajándékozni számtalan kincseket. Fokozatosan, nyersz élet és kereseti hatalom, gyémánt és kristály - játék valuta.
Battle in Heaven iPlayer előfordulnak után az arénában a játékosok elhelyezik a karakterek. Minden rendelt szerepet: néhány "fun" a közelharci, egy másik orvos az áldozatok, mások varázsolni. Ahhoz, hogy a lépés, válasszon egy elemet: a koponya, ankh vagy színes kő, majd mondd azt, hogy mozog a ketrecben, ami belül van egy lépésben (fel / le vagy jobbra / balra). Előrelépés történik, ha a szám három vagy több egyforma darab. Minden objektum saját erejét, és képes kárt okozni az ellenség. Legyőzte elveszítik források, és a győztes kapja meg a zsákmányt, kristályok és tapasztalat.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék