Játék iPlayer: Khan Wars online

Játék iPlayer: Khan Wars

iPlayer: Khan Wars (iPlayer: Khan Wars ):

Online böngészős játék Khan Wars - egy a sok stratégiákat, amelyek merítsük meg a középkorban annak minden következményével együtt. Ha fáradt az élet, akkor nyugodtan ugrik a ló és próbálja meg legyőzni a hatalmas sárkány. Itt található a különböző versenyeken, vagy inkább egy izgalmas vadászat. Legyél mestere az új fejedelemség és kezdje a fejlődését.
Az első, ami feltűnik a regisztráció után egy hatalmas különféle nemzetek. Az egyes országokban, megvannak a maga sajátosságai és jellemzői, de mivel a játék egy jó egyensúlyt, a döntés nem esik semmilyen tetszik. Az új tanácsadó játék Khan Wars segít, hogy elsajátítsák a játék, ami fontos és értékes tanácsokat. Itt van egy csomó érdekes küldetések, amelyre kap érdem, arany és erőforrásokat. Ők szükség lesz a bővítés területén, valamint építeni mindenféle szerkezetek, amelyek nélkül nem létezhet állam. Annak érdekében, hogy ne hibázni a leírását épületek alaposan tanulmányozza, az ellátás itt nagyon részletes. Csak megnyitni az új épület, hogy teljesítenie kell több feltétel, hogy olyan jól dokumentált.
iPlayer Khan Wars nem kötelezi Önt, hogy vegyenek részt a csak egy területen a játék. Ön képes lesz arra, hogy fordítson figyelmet mind a gazdasági oldalon, és a katonai vagy dolgozzon együtt. Legyen tisztában a többi játékos, aki megtámad, így vegye be a föld és erőforrások. Diplomáciával, ha azt szeretné, hogy jöjjön össze a szövetséget, illetve a szakszervezetek.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék