Könyvjelzők

Játék My Little Farmies online

Játék My Little Farmies

My Little Farmies

My Little Farmies

Galaktikus élet on-line - egy lenyűgöző katonai stratégia, amely megmondja, hogy a csodálatos történet Starling. Az egyik a következő csodálatos napot a bolygón megjelent Faerbit gonosz lények, és meg kellett erősíteni az építkezés, és elhárítsa a folyamatos támadások. Míg ő a rombolás van, hogy nagyon gyorsan építeni és erősíteni a település.
A fő feladata -, hogy segítse a lakosság a bolygón, hogy elpusztítsa a gazemberek. Kezdje a bázis építőipar, a bányászat szükséges forrásokat az épületek építése és erődítmények. Az elején a Galaktikus élet akkor meg kell játszani egy kicsit a pénz és az erőforrások, valamint egy bolt, ahol ha megszerzi az összes épületet, és a bérlet egy hadsereg. Építsd műhelyek, amelyek segítenek, hogy új technológiák javítása az épületek. Ha megtámadják az ellenség, próbálja visszaverni a támadást, és azonnal menjen a honfoglalás a világ, ahonnan eljött az ellenség. Míg az erőit gyengült legyen könnyű meghódítani. A győzelem után kaphat különféle tárgyak, pénzérmék, sőt pusztulását értékes tárgyak epikus főnökeik.
iPlayer Galactic élet egyesíti sok játékos akik olyanok, mint próbál túlélni. Próbálja összefognak szövetkezik a barátokkal. A támogatást a barátok, akkor képes lesz leküzdeni sokkal erősebb szörnyek élnek, hogy a bolygó és kap a legértékesebb darabjait. Lehet vásárolni in-game pénznemben, hogy gyorsítsák fel a folyamatot a település, és azt is tudja vásárolni bónusz elemeket, és még sok más, hogy segítsen megállítani a gonosz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more