Játék iPlayer: Desert Operations online

Játék iPlayer: Desert Operations

iPlayer: Desert Operations (iPlayer: Desert Operations ):

Katonai stratégia böngésző alapú online Desert Operations tökéletes azok számára, akik meg akarják venni a világuralomra. Összeállt a több játékos, akkor meg kell megsemmisíteni az ellenfelet. Ugyanakkor az elején a játék akkor teljesen egyedül, lehet segíteni a vezető, aki bemutatja, hogy a kurzus az ügyek, amelyek teszi. Figyelj oda, hogy neki és megy, hogy meghódítsa a világot.
Mint a legtöbb háborús játékok - a játék elején az építési egyes épületek, ez az épület itt a vezérkar. Belőle akkor fogja annak minden katonai és politikai ügyekben. Mikor kell összegyűjteni elég erőforrás építeni és fenntartani egy hadsereget. Food for a katonák is nagyon fontos, e nélkül nem tudja megnyerni a csatát. Építeni laktanya, holtágak, repülőterek és más dolgokat, amelyek hasznosak lehetnek a csatában. Javítása csapatait kell az új technológiák kifejlesztésére, vagy akár részt kémkedés, ami szintén viszi egy kis előnyt. Desert Operations játék nagyon érdekes, hogy fejleszti a stratégiai készségek, amit hasznosnak a jövőben.
iPlayer Desert Operations-t elsősorban a social networking. Ha van elég barátok és saját szövetséget, minden gond nélkül. Ami a hívogató barátok kapsz további bónuszokat. Ebben a világban semmi sem áll még, ő fejlődik veled együtt, így néz ki az innovációk és használja őket teljes.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék