Játék iPlayer: Romadoria online

Játék iPlayer: Romadoria

iPlayer: Romadoria (iPlayer: Romadoria ):

Ha valaha is rabja a tudás az ókori Róma, az online játék Romadoria az Ön számára. Ez az új stratégia a műfajban veszi meg az ősi korban, ahol létrehozhatunk saját kolóniát. Vegyen részt a gazdasági és katonai fejlődését a kolónia, és később lett a tulajdonjog a tartományban. Fejlesztési segít, hogy vegyen részt a versenyben világuralomra.
Kezdetben játszani Romadoria segítséget és fejleszteni a kolónia lesz tapasztalható tanácsadók. Áztassuk addig az unalmas folyamat a gazdasági és szociális politika a régióban. Miután újjáépíteni a főépületből és egy élet a telepen, akkor nyissa meg a rendszer mérkőzést. Szükséges, hogy hogy fordítson időt a fejlesztés a katonai ügyek. Építsd egy hadsereg, a vonat meg, hogy a főszereplő, aki menne túrák és uralkodj ősi leletek és kincsek, valamint, hogy rögzítse az új földet. Fedezze fel a különböző harci építése, amely hasznos lesz a különböző helyzetekben - ez lehet az a város ostromát, a szokásos városi harc vagy csatatéren. Mindegyik fajta erők is részt csak bizonyos harcokban.
iPlayer Romadoria egyesíti több játékos a világon, ezért találni barátok nem nehéz. De ne feledjük, hogy nem mindenki lesz a barátok, így amikor fejlesztik település megpróbál belépni a klán, hogy hozzon létre egy szakszervezet, illetve, hogy közvetlenül a szövetség. Ne feledkezzünk meg a játékot boltban, ahol számos kiváltságot a játékosok.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék