Könyvjelzők

Játék konyhai lazaság online

Játék Kitchen Slacking

konyhai lazaság

Kitchen Slacking

Előttünk egy új, izgalmas játék a cég Kitchen lazaság Softgames, amely specializálódott a termelés játékok érintőképernyős eszközökön. Ebben fogunk megismerkedni egy fiatal lány, Sarah. Gyermekkora óta szerette bütykölés a konyhában segített anyám előállítására különféle ízletes ételeket. Ahogy idősebb, azt elismerte, hogy a Food Institute, aki kész ragyogóan néhány éven belül. Közvetlenül azután, hogy ő kapott állást egyik kávézóban a város. Ma, az első műszak munka, segítsünk neki megbirkózni ragyogóan vevői megrendelések. A képernyőn látunk egy tál megrendelt vendég, a jobb oldali panelen ki kell választanunk, és a sütés elindításához. Ne feledje, hogy a szakács helyeken idővel hozzád, és ellenőrizze, hogy jól sül el, és egy bizonyos időpontban. amely úgy definiálható előállítására minden egyes edényt. Ha a főnöke lesz boldogtalan, a legrosszabb forgatókönyv, akkor elveszíti a munkáját. Ne feledje, hogy minden szinten a megrendelések száma is növekedni fog, és a feladat az, hogy mindent
Konyhai lazaság játék írt HTML5 új platform, amely széles körben használják manapság. Emiatt lesz képes élvezni a játékot nem csak játszik a helyi számítógép és a laptop, hanem a annyira elterjedt ma touch készülékek. Gyönyörűen vezethető grafika, jó zene és érdekes telek nem hagyja közömbösen nem egy játékos. Végtére is, ez a játék célja minden korosztály számára, és vonzó lesz nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek. Gyorsabb letöltés Kitchen lazaság kedvenc készüléket, és belevetik magukat a varázslatos világban a mágia, ahol a séf remekműveit. Is, akkor csak a játék az interneten.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more