Könyvjelzők

Játék Tankcsapda Utazás online

Játék Tricky Trip

Tankcsapda Utazás

Tricky Trip

Hegység - hány veszélyeket vár rájuk, mint az emberek, akik megpróbálják átadni a hágókon. Minden olyan személy, aki úgy dönt, hogy várni kell egy csomó veszélyeket. Ma, a játék Tankcsapda Kirándulás a fő karakter a kocsiját, akkor áthaladnak a hegység. A mi feladatunk, hogy kísérje a karaktert a kiindulási pont, hogy vége, és segít neki elkerülni a veszélyeket. Tehát, mi lesz a képernyőn a gép. Be kell vezetni rajta útban a sok kudarc. Így lesz osztva több szegélyek. Mit kapsz, az egyik a másik meg fog használni valamilyen emelőszerkezet. Ha rákattint az egér a képernyőn, látni fogja, hogy ő mászik ki a sorból. Amint felengedi az egérgombot, akkor megkeményedik és csökkenő összekapcsolt szegélyek. Az Ön feladata, hogy segítse a szeme becslés kiszámításához mindent, hogy ez a vonal volna kötve a padok össze, és semmi esetre sem volt sem több vagy kevesebb, mint amire szüksége van. Végül is, ha ez megtörténik, a autóbalesetben a szakadékba, és a hős meghal. Így lépésről lépésre megtesszük a helyeken, és pontokat keresni
Game Tankcsapda utazás nagyon érdekes, és segít tölteni az idejét szórakoztató. Nyitva Tankcsapda Trip honlapunkon, élvezheti kalandok együtt hősünk.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more