Könyvjelzők

Játék Thumb vs hüvelykujj online

Játék Thumb vs thumb

Thumb vs hüvelykujj

Thumb vs thumb

Ma szeretnénk bemutatni Önnek egy egészen eredeti és szórakoztató játék Thumb vs hüvelykujját. Ebben böjtölünk benne, hogy Ön a nap a vadnyugat, amikor az első telepesek lakta vad nyílt terek Texas és szembesül a vad indián törzsek élnek a területen. Néha az emberek között a különböző kultúrák és a különböző konfliktusok keletkeztek viták. gyakran
Ezekben a helyzetekben megoldódott csetepaté és a háború. De egy nap, hogy valaki jött fel, hogy ezek a vitás kérdések megoldásához vérontás nélkül használva egyfajta játék, amelyben az emberek bizonyítani a készség és a kitartás. Most megpróbáljuk elmagyarázni a játékszabályokat. egy táblázat két részre oszlik előttünk. A játékosok az asztalra a kezét. A központban a gombot, amely a játékosoknak meg kell elhelyezni, hogy élvezzék hüvelykujj és tartsa, így egyre pontokat. A csúcspont az, hogy ha az ellenség tolt te is gomb, meg kell, hogy gyorsan legyőzni az ujját, és nyomja meg újra. Így elfogó gombot. Győzelem kerek aki időben kiosztott forduló tárcsák több pontot. A győzelem csak attól függ a mozgékonyságot és a reakció sebessége. Játék Thumb vs hüvelykujj meglehetősen vidám és nem a szokásos cselekmény és jól rajzolt grafika. Mindazok, akik szeretik a játékot, ügyességi szívesen töltik idejüket játszik rá. Nyílt Thumb vs hüvelyk- és érezd jól magad velünk.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more