Könyvjelzők

Játék Catch A Monster online

Játék Catch The Monster

Catch A Monster

Catch The Monster

Ocean - hány érdekes és titokzatos van elrejtve a mélyben a tenger. Sok a világ népei, sok legenda a különböző tengeri szörnyek élnek a víz alatt. És ha vannak szörnyek, azaz, és a karakterek, hogy azok vadásznak. Ma, a játék Catch A Monster ismerjük egy férfival Pete. Ő él a modern világban, és gyermekkorától kedveli a legendák tengeri szörnyek. Amikor idősebb lett lett a kapitány a hajó, és hogyan úgy döntött, hogy csatlakozzanak egy kaland. Miután hallott, hogy az egyik patakok közelében a kis sziget látható érthetetlen lények. Hajóztak a sziget hőseink úgy döntött, hogy megpróbálja elkapni nem sok adat mintákat lények. Te és tudok segíteni neki ebben a halászat. Fent látjuk a horgonyt, amelynek révén a halászat fog bekövetkezni. Lenn a mélyben a tenger úszó különféle tengeri élőlények. Amint látni fogja lesz a horgony a swing, mint egy inga. Be kell számítani a pályára a mozgás az armatúra és a szörnyeteg, hogy kattintson a képernyőn. Ezután a horgony megy le, és ha te mindent helyesen, akkor elfog a szörnyet, és húzza fel. Így lesz elkapni szörnyek, és szerezz pontokat
Game Catch A Monster egy érdekes történet, és biztosak vagyunk benne, hogy fogja tölteni jó idő lejátszani. Azt is gondoskodik egyfajta verseny még egy szót szörnyek. Egyszerűen hívja meg barátait játszani veled. Nyílt Catch A Monster honlapunkon, és megmutatom mindenkinek, hogy te vagy a legjobb elkapó a tengeri szörnyek.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more