Könyvjelzők

Játék ginseng Baba online

Játék Ginseng Baby

ginseng Baba

Ginseng Baby

Alfred - a jó öreg varázsló élt egy nagy város. Idővel azonban ez a nagy felhajtás volt, fáradt, és úgy döntött, hogy távolodjon el a városok és a vidéki térségekben él. Úgyhogy vettem egy kis házat az emberek elől. De ahogy volt a természet fáradhatatlan és nem tudott tétlen, majd úgy döntött, hogy a növény ginzeng gyökér. Erre ő bekerített területen, és elvetette a magot. Most már csak meg kell várni a megjelenése palánták. A játék Ginseng baba, és segít a varázsló a betakarítás gyümölcseit, amelyek már nőtt. lesz a területen egy lyukat, ahonnan meg fog jelenni, majd eltűnik gyümölcsök előttünk a képernyőn. Be kell, amint a gyümölcs, hogy húzza ki a gödörből. Ha így tesz, akkor kattintson a magzat, és húzza a csúcsra. A legfontosabb dolog, hogy mindezt gyorsan, mert a több gyümölcs megjelenő ki a földből percenként növekedni fog, és ha nincs ideje, hogy elveszíti azt
Játék Ginseng Baba nagyon izgalmas, és dolgozzon bennetek az agility és természetesen a reakció sebességét. Nyitva Ginseng Baba honlapunkon szórakozni, és ami a legfontosabb érdekes töltik idejüket a játék.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more