Könyvjelzők

Játék Kingdom Creator online

Játék Kingdom Creator

Kingdom Creator

Kingdom Creator

Magee - az emberek rendelkeznek a titokzatos misztikus hatáskörét. Szerint a szeszélyeit új teremtmények jelennek meg a világ, nő az erdők, a kitörő vulkánok. Nekik van egy nagy erő, amely lehet irányítani a jó és rossz. Szeretett volna már, hogy egy ilyen ajándékot? Ma a játék Királyságban Creator, szeretnénk nyújtani Önnek, hogy legyen a Teremtő egy bűvész, aki azt akarja, hogy minden az ő ajándéka, és tehetségét, hogy királyságának felépítésében jóság, ahol az emberek éltek az enyém az élet, és élvezze minden nap. Mielőtt a képernyőn lesz egy szép rét a folyó partján. Be kell, hogy azt a várat és egyéb épületek. Alább látható egy vezérlőpanel ikonok, akiknek mindegyike felelős biztos a tevékenységét. Kattintva, meg lehet változtatni a háttér, időjárás, kilátás a vár és még sok más. Itt már minden attól függ, ízlése és tehetsége a teremtő. Dőljön hátra, és a saját történetét
Game Kingdom Creator elég érdekes és izgalmas. Nyitva Királyság Creator honlapunkon fogja tölteni nagy idő, és képes lesz arra, hogy észre minden tehetségüket tervezője és alkotója.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more