Könyvjelzők

Játék Teljes alámerülés online

Játék Full Inmersion

Teljes alámerülés

Full Inmersion

Mennyi titkot rejt a mélyén a tengerek és óceánok. Hány különböző ősi leletek és kincsek pihen a mélységben a tenger. Sok bátor búvárok és búvárok leereszkedni a vízbe, hogy megtalálja, hogy van valami érdekes. Ma, a játék ellepje te és úgy járnak, mint az ilyen kutató. Mi fog leülni veled, és elkezd batiszkáf elmerült. A legenda szerint ott található a tengerfenéken számtalan kincseket. De ha egyszer ott voltak a katonai akciók a második világháború alatt, és az összes víz alatti tér tele bányákban. Tehát mi vár meglehetősen veszélyes és izgalmas kaland. Alaposan nézd meg a képernyőn. Látva bányák azonnal tegyen meg mindent, ami nem fut bele, nehogy felrobban. Minden robbanás károsíthatja a batiszkáf. És előfordulhat, hogy nem éri el a végpontot az utazás, hanem egyszerűen elpusztulnak
Játék teljes Inmersion elég érdekes, jól átgondolt cselekmény és gyönyörű grafika. Nyitva ellepje honlapunkon hűvös tölteni az időt utazik a merülő víz alatt.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more