Könyvjelzők

Játék Throne Kingdom at war online

Játék Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at war

Throne Kingdom at War

Érdemes az uralkodót adni lelkét Istennek, különösen, ha ez hirtelen történt, amikor a hadak és a trón elleni harc kezdõdik. Az aranykorona ragyogása vonzza azokat, akik méltók és teljesen méltók. Az amariai királyságban az uralkodó meghalt, nemcsak az örökösöt hagyva hátra, nem is gondolt a fogadóra. Sok éven át uralkodott, és egyszerre több földet ellenőrizött, és halála után minden szétesett. Üdvözöljük az alternatív középkori trónok királyságának háborújában. A származási uraknak minden joga van trónra követelni. De egy hosszú út vezet a cél eléréséhez, ellenségek holttesteivel burkolva, és kreatív munkával jár az összes alany számára. Nyüzsgés és harag után a királyság tönkrement, itt az ideje, hogy gondolkozzon a múlt nagyságának újjáélesztéséről és egy hatalmas és erős birodalom felépítéséről. Indítsa el az épületek és építmények építését, emelje fel a polgárok oktatását a legmagasabb szintre, építse fel az Akadémiát és végezzen benne kutatásokat az új lehetőségekhez való hozzáférés érdekében. Bővítse és töltse ki a hadsereg új katonákkal: lándzsások, lovagok, nyilak, cserkészek, lovasság. Képzze meg őket, és folyamatosan növelje a harci szintet, ne kíméljen pénzt és erõt. Mindenekelőtt gondoljon a város védelmére, mert az ellenség megpróbál támadást támadás nélkül. Hagyja, hogy az erőd átjárhatatlanná váljon. Nincs azonban semmi örökkévaló, és függetlenül attól, hogyan erősíted és fejlodsz, mindig van valaki, aki erősebb. Ezért ideje gondolkodni az Unióhoz való csatlakozásra vagy a saját rend létrehozására. A szomszédaival való együttműködéssel képes lesz ellenségeidet visszatartani, függetlenül attól, hogy milyen erős. De ne bízz mindenkiben. A lépéseinek következményeit figyelembe véve stratégiailag kell gondolkodnia, és ne végezzen kiütést. A felhasználó személyre szabása a játékban a Hős lesz. Ő az Úr főparancsnoka és legközelebbi munkatársa. Ne engedje le főnökét, folyamatosan fejleszteni kell, új készségeket és erőteljes fegyvereket szerezve. A hadsereg kampányokba vételekor a Hős megerősíti azt, és jelentősen növeli a győzelem esélyét. Fokozatosan erős lesz és szinte legyőzhetetlenné válik, de ez nem történik meg hamarosan. De ne feledje, hogy a legközelebbi barátok között lehetnek olyan ellenséges kémek vagy hitehagyók, akik egy fillértért eladtak. Mindig vigyázzon, ne hagyja, hogy a sereget meglepetés veszi. Igazolja az Úr reményeit, és segít neki meghódítani a vágyát. Játék jellemzői
• Kiváló grafika. Az összes részlet jól látható, a színek telítettek, a színátmenetek segítenek megkülönböztetni mások egységeit a földtől. • Harmonikus hangterv, megfelelő speciális effektusokkal. • A játékot minden vezető nyelven bemutatják, köztük oroszul is. • A játékfejlesztés ingyenes lehetőségével együtt fizetett tartalom is rendelkezésre áll. Segít néhány lépés gyorsabb áthaladásában, és hatékonyabban haladhat a dédelgetett cél felé. Azok számára, akik egyedül szeretnék leküzdeni a nehézségeket, a beállítások tartalmazzák a véletlenszerű vásárlások blokkolásának funkcióját. • A résztvevők létrehozhatják saját megrendeléseiket, vagy csatlakozhatnak a meglévőkhöz. • Feladatokat kell végrehajtania, részt kell vennie küldetésekben és csatákban más játékosokkal. Mit tegyek?
Bár a játékot mobileszközökhöz hozták létre, a Throne Kingdom at War számítógépet is letöltheti számítógépére. Mindkét lehetőségnek megvan a pozitív aspektusa. A számítógépen játszva láthatja, mi történik a csatatéren, annak dicsőségében és részletében. De tablettán vagy telefonon játszva a játék mindig veled lesz, lehetővé téve, hogy bármikor részt vehessen a következő kiránduláson. Az események során új lehetőségek nyílnak minden irányba:
• Hős szintezés
• Építés
• Területek fejlesztése
• Termékek bányászata és előállítása
• Katonai készség
• Területük kiterjesztése
 
A Trón Királyság háborúban játék célja egy hadsereg összegyűjtése és fegyverzése, amely jól célzott lövészekből, kitartó ostrom csapatokból, bátor spearmenből, önzetlen lovagokból és figyelmes cserkészekből áll. Minden egyes hadseregnek megfelelő egyenruhára van szüksége, de a győzelem esélyeinek fokozása érdekében rendszeresen javítani kell. Ez a folyamat egy teljes cselekvési láncot foglal magában az erőforrások kinyeréséig, az épületek építéséig és a különféle tárgyak előállításáig. Minél jobban belemerül az eseményekbe, annál több újítást hoz a Throne Kingdom at War játék. Hamarosan nem lehet megbirkózni az ellenségek támadásaival. Egy bizonyos ponton nem lehet megtenni a szövetségesek támogatása nélkül, ezért szövetségekbe lépni, és együtt harcolni. A játékosoknak lehetősége van részt venni a PvP és a PvE csatáin, amelyek jótékony hatással vannak a tapasztalatokra. A fegyverszünet idején a vonat katonáit minden percben jó állapotban tartva kell tartani. A tudósok által végzett, az uralkodó jó dicsősége által a városba vonzó kutatások szintén hozzájárulnak az erősebbé válásához. Építsen nekik egy akadémiát, és hasznos eszközöket, főzeteket, anyagokat és technológiákat fog találni. Ezek segítségével új magasságokat érhet el a közgazdaságtanban és a katonai készségben, így érdekesebbé teszi a Tron Kingdom at Var játékot. Ezen felül rendszeresen frissítéseket bocsátanak ki, új plot-sorokat adva hozzá.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more