Játék Truck loader 1 online

Játék Truck loader 1

Truck loader 1 (Truck loader 1):

Raktár, ahol sok a dobozokat, és minden nap ott jön egy teherautó, hogy be kell tölteni teljesen dobozok és messzebb - így dobozokat már, így néha vannak nehézségek betöltése. A lényeg az, hogy ne rohanjon, és tegyen meg mindent elgondolkodva, óvatosan.
Ma lesz vezetés egy nagyon klassz teherautó. De még ő a maga nehézségei: nem csak az szükséges, hogy helyesen helyezze a terhelést a teherautó, hanem ügyesen kap ez a legváratlanabb helyeken. Tüzérségi a mágnes és a kiváltó okok, amelyek segítenek elérni a szükséges dobozok gyorsabb. Ugrás ha véletlenül gurult.
Az ókorban, a be- és kirakodás nehéz dobozokat az emberek részt kézzel. Tölti erőt, egészséget. A fejlesztés az emberiség, az emberek helyett a gép, így szabadítva a lakosság a bolygó a nehéz fizikai munkát. Kezelése mágneses manipulátor és a hajó a dobozok egy teherautó a további szállítást. A kevésbé időigényes, annál több pontot kapsz.
Ez a játék érdekes lesz, hogy sokan, mint a játékmenet a játék nagyon változatos, és felhívja a minden értelemben. Feladat egy - hogy betöltse az összes doboz, de a tény az, hogy a közepén a játék akkor találkoztam a tény, hogy az összes doboz lesz rendezve. Ha egy nyíl a dobozt, az azt jelenti, hogy be kell vezetni azt a cellát, hogy a nyíl jelölések felnézett.
A játék nagyon jó értelmében vett és a minőség minden értelemben, ő játékmenet nagyon egyszerű, és nagyon kényelmes ellenére az első vpichetlenie. A játékban látni fogja a jól megtervezett a fejlesztők, ők jó munkát végzett itt, és a játék nem unalmas, vagy zavaró, csak élvezni a játékot, és csak át a szinteket.

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék