Kilenc világ

Alternatív nevek: Asgard

Igra Kilenc Világ: nehéz az Isten.

Poshagovye stratégia megköveteli a világos cselekvési tervben e cél elérése érdekében. Minden játék a saját, de ha egy rajongó a fantázia, amelynek gyengeség skandináv mítoszok, imádjuk az MMORPG, és nem fél a felelősség, a játék kilenc világot teremtett az Ön számára. Asgard szakadt ősi istenek, és míg néhány hirdette a jó, a másik rossz emberek hajlanak helyzetbe. Hosszú patthelyzet a háborúhoz vezetett, s bár alábbhagyott, elszigetelt zseb kitör gyakran, és teljesen fel kell készülnie, hogy taszítják az ellenség. Mi vonzza, hogy az út - egy nyugodt környezetben a játékosok vagy fosztogatás, a csempészet, rablás és elfog? Kezdjük a Kilenc Világ játszani, és vegye irányítása alatt a város, annak érdekében, hogy azt a dicsőséget és a jólét a saját stratégiáját. Lesz kap a kiváltságokat és hatáskörét a lehetőséget, hogy teljes mértékben kihasználni a szolgáltatásait a módja annak, hogy megnyerte a választás a tiéd.

Chtoby játék Kilenc Világ, mint egy tapasztalt játékos, gondosan memorizálja a bevezető lecke kezdőknek. Ezek megmutatja a lehetséges intézkedéseket, módon kezelni és konfigurálni. Miután egy ilyen alapos képzés eltűnsz minden kétséget, kérdések, és mégis rájössz néhány trükköt:

 • Novichkam jobb rejtett a városban, amíg erősödik. Részt vesz az építőiparban a gazdaság és fejlesztése a hadsereg, és erősödött, megtámadják a szomszédok.
 • Lichno csak szivattyú katonák, és harcolni fog automatikusan.

Ekonomika a város nagyon fontos és szükséges, hogy készítsen bőségesen erőforrások és javak termelése, hogy a hadsereg volt elégedve minden számít. Időszakonként várni, hogy látogassa meg a banditák, akik támadást, rabolni, lebontják, és egy ragadozó, hogy hagyja el a városban. Siess vissza a vállalkozások és a bányák működésének helyreállítása érdekében az áramlás jön be a kasszából a terméket. Ha nem akarjuk, hogy fizessen vissza látogatás fegyveres szomszédok, akkor ezt azáltal, hogy a parancsot, hogy serege, de ezt csak akkor, ha biztos a saját fölénye.

Uznay hősét.

Nachnem azzal a ténnyel, hogy nem ellenőrzik a sajátos jellegét, és az egész város összes infrastruktúra, köztük a hadsereg. De akkor is bérelhet katonák öt futam képviselők:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki az rejlő előnyök minden típusból. Például óriások megijeszt a törpék, de rosszabb, mint a tündék, és elhullanak szerint a támadás a törpék. Tanulmány a minősége minden karakter teszi egy fegyveres csoport, és ne felejtsük el, hogy folyamatosan részt vesz annak javítására. Ez foglalkozik minden játékos a saját területükön, ha mögötte a Kilenc Világ regisztráció. Heroes is van egy kategóriában szín meghatározása:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, ez a legerősebb és ritka tárgyak, és az első, a kék típusú karakterek puhány, de szétszedhető alapul, hogy egy zuhany hősök, és szükségük van, amikor kiválasztják karaktereit magas aránya. Souls is lehet használni, mint egy módja annak, hogy növelje a hatalom a karakter, és ha fel mindazokat a tulajdonságokat, a magasabb árak, ez lesz a legértékesebb harcos, tudja dobni egy egész hadsereg az ellenség egyedül.

iPlayer kilenc világok - nagy böngésző stratégia, ahol képes lesz arra, hogy teljesítsék a napóleoni tervezi, hogy létrehoz egy szövetséget, hogy elpusztítsa a fenyegető főnökeik, hogy egy magasabb szintet, hogy hasznos bónuszokat, hogy bővítse a határait a város. De a legfontosabb, hogy ez a hódítás az égi torony, amely lehet elvenni csak a leginkább méltó, leküzdve minden 100 emelet.

 

Játssz is