Alternatív nevek: Anno 2205

játék Anno 2205 meghódítja helyet.

, mint a városi szimulációs játék Anno 2205 maradt sok hasonló termék messze maga mögött. Ez nyugodtan mondhatjuk, hogy a társaság fejlesztő és kiadó ugyanakkor – Ubisoft, kénytelen versenytársak lenyelni Stardust. Mégpedig azért, mert a játékosok küldött a távoli jövőben az 2205 Amikor az emberiség meghódította a csillagokat és a holdat támasztotta lakossági alap.

3-tól. 11. 2015 Tudod letölt a Anno 2205 Microsoft Windows és egyfelhasználós módban, a városfejlesztésben. Csatlakozik a hálózathoz, lehetséges, hogy működjenek együtt a többi játékos, a feladatok megosztásáról, erőforrások, és amely katonai támogatást, de elérhető lesz, és nem az interneten, és a szerepe a társak és ellenségek kerül a számítógép indulásakor.

 

 

fejlesztése területén.

Először a játékos kiválaszthatja a logóját és nevét a társasági, majd a komplexitás a területen, és ő fog tanulni. A legélvezetesebb mód"Standard"– ő nincs megfosztva minden lehetőséget más szinteken, de a vesztes meg kell próbálni. Abban az esetben, negatív pénzforgalmi egyenlege azonnal belép egy jelentős pénzösszeg támogatást. Ezt addig ismételjük, minden alkalommal, amint elkezdi elveszíteni a tőke és a hitel visszafizetésére nem követeli.

A különböző terep, ami szükséges, hogy behatóbban mi érdekli – kivonat ritka erőforrás, illetve, hogy több hely az épületek. Mindenesetre, minden kezdődik a fejlesztés a mérsékelt övben, ahol az első házakat kell építeni, és kezdi meg működését a bányászat.

eléri némi sikert, akkor a felajánlott megtanulni egy új terület az Északi-sarkon, mert csak ott található anyagok előállításához szükséges termékek, amelyek növelik a munkaképes korú lakosság. Ha tömören jelzi az elkövetkező lépéseket, akkor kialakulhat néhány pontot:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat szinten zhiteley
 • Obespechivat közötti kapcsolat az emberi punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te, aki úgy döntött, hogy a rend és letölthető Anno 2205 kapnak a fejlesztők in-game bónuszokat és élvezeti cikkek, ezért ne hagyja ki ezt az eseményt, és visszatért a felülvizsgálat.

Annak érdekében, hogy a hold bázis, meg kell keményen dolgozni, ami a város a mérsékelt égövben, és a jégtakaró, hogy egy meghatározott szintet. Kommunikációs biztosítja az alapot, lebeg a tengeren, és ők is kell fejleszteni, pótolni a kasszából erőforrás-készletek. Nem mindegyik területén előállított bízott meg, és nagyon ritka lehet beszerezni csak elvégzésével katonai megrendelések.

Szemben a korábbi verziók Anno, nem kell építeni hajókat – már megvannak, de szintjének emelésére is lehetséges, de ez sikeres befejezése után több műveletet, és ha van pénz. Karakterek Anno 2205 a PC kéri, hogy átvegye az irányítást a kiadás a tárgyak az ellenséges erők, valamint elvégzi néhány elintéznivalóm – az árut, hogy vegye fel a vízben, vagy a szárazföldön fiókok. Három választás nehézségi, de a jutalom kapsz nem csak a művelet befejezését, és gyűjtő power-up a vízben, amely mögött voltak.

pénzt takarítanak meg, a források, és hajtsa végre a szükséges küldetéseket, akkor éri el a Hold, ami hasonló kezdődik, hogy felkészítse az élet az új telepesek Anno 2205.

Rendszer követelmények (minimum)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM
 • Videókártya: nVidia GeForce GTX 460 és Radeon HD5870 AMD (1024MB VRAM Shader Model 5. 0)
 • Processzor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz vagy AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya Card: DirectX kompatibilis a legújabb drayverami
 • Mesto lemezterület: 35 GB
 

Játssz is