Himnusz

Alternatív nevek: Himnusz

Game Anthem kaland hossza 10 év. Néha kívül kell menniük településükön kívül. Erre a célra speciális védőöltözetet készítettek erős páncélokkal. Teljesen megvédik az embert a külső környezettől, éppen ezért ők jobban félnek a légkörtől, vagy ami benne van, amíg ez nem egyértelmű. A napi életben kell maradnia, küzdeni kell és ki kell küszöbölnie a nehéz helyzeteket. A zsoldosként, három csapattársával együtt, a himnuszhoz megy, hogy játsszon, és feltárja a vad természeteket. Tele van minden gonosz szellemiséggel, amely bármikor képes támadni. A város határait elhagyva légy óvatos, mert mostantól életedet egy szálon lóg. A vad dzsungelben élő szörnyek mellett az ellenség településének sok más ellensége is van. Ritka tárgyakra is vadásztak, amelyek megkönnyíthetik az életet nehéz körülmények között.

Is ezért jobb, ha egy csapat veszélyes kampányba megy, hogy bármikor segítséget nyújthasson. Miután kifejlesztett egy tervet, kövesse azt, és a kapott elemek közös előnyhöz juttatják a műveletben résztvevőket.

Obs berendezés. A ruhák, amelyekben a hősök öltözködnek, a"Javelin"ex-öltönyök, és minden ellenséges környezetben fennmaradnak. Különböző formákban jönnek, és mindegyik rendelkezik saját fegyverével. Mindazonáltal minden lehetőség megváltoztatható, ahogy pumpálják, és ismert módon történik.

  • Válassza ki a területet
  • Collect items
  • Használja őket személyi felszereléseik javítására (öltözék, fegyverek)
  • Válassz be és vásárolj ki olyan elemeket, amelyek hiányoznak

A legjobb páncélozott felszerelés, akkor nem csak a futás során felgyorsul, hanem repülővel repülni, és még a víz alatt is merülni. A helyek kibővítése olyan feladatokat lát el, amelyeknek különböző elemeken kell megtörténnie. A játékosok szembeszállnak a szokatlan jelenségekkel, a villámok kibocsátásával, a portálok más dimenziókkal és az új bolygókkal való ütközésével. A nyílt világ magával ragadja, és a dinamika, ami történik, hangosan hallatszanak a játék során.

 

Játssz is