avatar csillag

Alternatív nevek: régi

Igra Avatar Star egy számítógépes játék a harmadik person shooter stílusban. Ez a játék egy multiplayer játék, grafika a stílus anime.

V játék Avatar csillag regisztráció egyszerű és mindenki számára érthető a felhasználóknak szükségük van, a következő információkat:

 • Vashe nevét. Bizonyos esetekben, apai és familiya
 • God a rozhdeniya
 • Adres e pochty
 • Parol az igry
 • Strana ahol prozhivaete

Skachat Avatar csillag a hivatalos honlapján, valamint a helyek, amelyek hozzáférést ezt a funkciót. Meg kell majd kattintson a gombra „Download Game” vagy a „Load Game” (minden oldalon bemutatott eltérő). Ezután egy lebegő ablak jelenik meg előtted, ahol van, hogy nyomja meg a „Save file”. Hogyan kell betölteni a fájlt, jelölje ki.

V Avatar Star Online, három érdekes karakter osztályok:

 1. Guardian (orvos) - ez az osztály foglalkozik gyógyító többi karakter.
 2. Gunner (nehéz gyalogos) - ez a legerősebb osztály, amely megfelelően kezeli a fegyvert.
 3. Assassin (mesterlövész) - Ebben az osztályban a legpontosabb.

V Avatar csillag a különféle drágakövek, akkor javíthatja a karaktered képességeit. Képességüket amplifikálhatók ezt. Ha csatlakoztatja monoton kövek, akkor képes lesz arra, hogy növeljék a hatékonyságot, ami nagyon hasznos a karaktert. Itt van három klasszikus játékmódban:

 1. Tsar hegyek - ez a legnépszerűbb módja.
 2. Dominirovanie - itt meg kell mutatni minden képes uralni a játékot.
 3. Komandny desmatch - ez a parancs módban.

Avatar Star Online bőséges lehetőséget minden karakter. Ön képes lesz arra, hogy változtassanak jelmezek, mint a hatalmas összeget a játékban. Szintén nem kevésbé változatos választék fegyverek.

Igra Avatar Star teljesen ingyenes. A játéknak van egy speciális belsejében játék bolt, ahol lehet vásárolni virtuális pénzt különböző tárgyakat szükséges a játék.

Avatar Star - ez egy új addiktív játék, amely tele van sok izgalmas speciális effektusok, a karakterek és a hihetetlen kalandok. Regisztrálj a barátaival, töltse le a játékot és meg kell kezdeni, hogy belevetik magukat az izgalmas világába anime karakter. Belevetette magát a világban, akkor biztosan nem fogja megbánni az időt egyesült.

 

Játssz is