barbárok

Alternatív nevek: barbárok

Strategii - az egyik legnépszerűbb játék műfajok. Egy lehetőség, hogy a projekt megvalósításához a saját fejlesztési elképzelések kis virtuális mikrokozmosz elcsábítani sok. Barbárok, teli kaland. Világos és dinamikus, ő egyszerűen nem hagyja közömbösen. Ezek a területek már régóta szüksége volt egy vezetője, és most végre megjelent a horizonton te!

S kezdődik ismerete ezt a játékot?

Eto kiváló böngésző projekt elindításához társkereső, amely akkor nem kell letölteni és telepíteni több gigabájt kliens programok. Az egyetlen feltétel az, hogy meg kell csinálni, mielőtt elkezd játszani a barbárok regisztráció. Kialakítva az orosz felhasználók felület leegyszerűsíti a fiók létrehozásakor a minimum. Jobb a főoldalon - a regisztrációs űrlapot.

 1. V első sorban adja meg érvényes e-mail.
 2. Vo második szabad mező, rekord egy egyedi jelszót adja meg személyes szekrény.
 3. Poslednyaya vonal hivatott be.

Esli nem a fenti nem szeretné, akkor egyszerűen jelentkezzen be a játék segítségével fiókját Facebook adatokat. És azok számára, akik valaha már meg kellett küzdenie a portálon Plinga. com, és minden akkor jelentkezzen be a játék segítségével a korábban rögzített adatokat.

Nachalo játék protsessa

Hot Barbárok a játék nagyon egyszerű és egyértelmű, akkor kezdődik érthető és alapos tanulási folyamatot. Tehát, ha - egy nemes barbár, nagy harcos, aki kidolgozza a földjüket, hogy megvédje őket, és foglalkozni minden rosszat a kerületben. Mindezt meg kell, hogy legyen egy nagy felelősség, mert most a jó közérzet, a lakosság egy kis faluban. Egyes épületek a föld már rendelkezésre állnak. Szív falu - vár, így bánjanak vele izgalom. Ne feledje, hogy javítsa annak minden épület. Így válnak a hatékonyabb és képes lesz arra, hogy sokkal több hasznot és nyereséget.

I nem hiszem, hogy tud játszani a barbárok hadsereg nélkül. Gyűjtsük össze a hatalmas harcosok és a vonat őket rendszeresen. Egy másik fontos feladata - a szárazföldi gondozás és fejlesztés. Rendszeresen a szabad területen jelenik meg sziklák és gyom. Távolítsuk el őket cserébe bónuszokat. És hogy bővítsék területén befolyás, felfedezni új földeket, és elfoglalják őket, amikor csak lehetséges. Megismertetése lehet a bal oldalon. Alkatrészek minden küldetés lesz képes fogadni a pénzügyi jutalom és értékes tapasztalati pontokat a további fejlődéshez. Mindent meg kell fejleszteni, meg lehet vásárolni a boltban. A termékek különböző kategóriákba sorolhatók:

 • resursy;
 • zaschita;
 • ataka;
 • dekor;
 • schit;
 • sokrovische.

Osnovnye jellemzők és a források Barbara igra

Chem tovább játszunk, annál több lesz képes elérni a fejlődés. Major játék jellemző mutatókat minden játékos, a következők:

 1. Kristally - valuta, amelyre lehet kapni egy jobb játék lehetőség.
 2. Rabochie - nagy asszisztensek. Ők jól ismerik a különböző ipari folyamatok.
 3. Derevo - szükséges források építése.
 4. Monety - a fő játék valuta.

Staraytes Barbara internetes keresni annyi tapasztalat. Ez segít pumpálni szintek és nyitott hozzáférést biztosít az új termékek és tárgyak.

 

Játssz is