Basher

Alternatív nevek: Bashers

Ma kínálunk, hogy megismerjék a legjobb és ráadásul kerek harcos online térben. Basher egy játék online. Időbe fog telni, hogy a világ Basher. Basher elég vicces színes kruglyashi. Ennek ellenére, nagyon harcias, és az Arsenal tartalmaz automata puska, sőt a lángszóró. Ezek az élet értelmét - háború. Háború lehet, és az élet értelmét, ha elkezd játszani Basher.

A játék on-line Basher számítógépnek meg kell felelnie a következő paraméterekkel:
Operációs rendszer - Windows XP / Vista
CPU - CP 1. 5 GHz-es
Memória - 256
Video - GF FX5200 vagy analóg támogatja a Shader 2.. 0
Sound - DirectX 9 kompatibilis. 0s
Szabad hely a merevlemezen - 100Mb
DVD-meghajtó x8
állandó Internet-kapcsolat

Kérjük Basher online játék kell tölteni közvetlenül a számítógépet a helyén a játék. Ott letöltötte a telepítő fájlt a játék. Miután letöltötte a számítógépre, fuss, és Basher online játék indul telepítése a számítógépre. Ha a telepítés rendben az asztalon ikon jelenik meg futtatni a játékot. Töltsd le a játékot, és ellenőrizze, hogy teljesen ingyenes.

Következő játszani a játékot online, akkor regisztrálnia kell Basher Basher. Ehhez a következő részben "regisztráció" a fő játék honlapján, jegyezze fel az adatokat a megfelelő sorokat:
1. Írja be a nevét (login) latinul.
2.. Új jelszót és erősítse meg
3. Adja meg e-mail címét.
4.. Általános információk Önnek: a valódi nevét, nem, mottója.
5. Ellenőrizze, hogy elfogadja az EULA pontjaival.

Amikor ellenőrzi a játékban Basher kész akkor kezdj el játszani Basher.
Basher online játék az első utal teszi, hogy a szem a karakter. Itt lehet kiválasztani a kinézetét kruglyasha: szín és textúra festés. Ezután válasszon egyet a három típusú fegyvereket erre a hős, és kattintson a "Create a karakter" lehet menni közvetlenül a játék Basher.
Most ez az élet és az élet a karakter lesz a folyamatos online csaták a többi játékossal. Annak érdekében, hogy kezdje el Csata az utat a rendelkezésre álló szerencsejáték arénák melyik tetszik, és kattintson a "join".

Jelenleg a világ több mint 20 rendelkezésre álló Basher játékkártya. Mindegyiküknek megvannak a maga sajátosságai, amelyeket figyelembe kell venni, ha játszik. Például, térkép "Coliseum» tökéletes online párbajt. Ez a kör alakú aréna közepes méretű. Az arénában a kis menedéket lehetővé teszi, hogy védi, és kezdődik egy ellentámadást. Ez a kártya azoknak, akik szeretik a tömeges vérontás.
A Basher több játékmódot saját jellemzőit, ahol lesz egy csapat tagja vagy játszani minden ember a maga.

Basher fegyver a világ három csoportba sorolhatók:
lőfegyverek: puskák, puskák, géppuskák. Általában, minden, ami lő golyókat.
Rocket: Minden folyamat indíthatnak robbanó lövedékek és halált okozhat. Természetesen a frekvencia a tüzelés, amely alacsonyabb, mint a lőfegyver.
Energia: fegyver szerelmeseinek jövőbeli technológiák. Shoot lézerek és a villamos energia.
Lehet felszerelni a Basher broneskeletom, és föltette a szemüvegét és kalapját. Minden jobb leltár lehet kapni a boltban Basher játékra pénzt nyert csatát.

Killing ellenségei az arénák, így akkor is kap a tapasztalat, hogy elérjék egy új szintre. Minden szinten kapsz 2 skill pontokat és tölteni őket a fejlesztésére jellemzők, mint a lőfegyverek, az energia fegyverek, rakéták és a vitalitást.
Mint látható a csatát, és az egész játék nélkül kerül sor, túlzott stressz, és célja, hogy enyhítsék a játékos egy nehéz nap után. A végén, ha azt szeretné, felrobbantani, hogy lehet, Basher ellenőrizze vár rád!


 

Játssz is