penge Hunter

Alternatív nevek: Vlade Hunter

Igra penge Hunter és események fantázia birodalmába.

Brauzernaya játék Hunter Blade egy RPG harci játék, és az a célja a játékosok, szerelmesek fantázia, ami elég várható találkozó sárkányok, varázslók, kő golems.

Fanaty műfaj már elkezdték játszani Hunter Blade, tanul tündér kiterjedésű föld, senki sem tudja, hol elhelyezni. A történelem e sötét ország ingatag és bizonytalan végéig. Csak azt tudjuk, hogy már fortyogó háború a jó és a gonosz erőket. Miután az istenek elé világos és sötét kardok, felruházva legyőzhetetlen erő, hanem a karok az iránytű osztották hét darab. Ők még mindig félnek a szurkolók a sötétség, de a legkevésbé sem.

Svetlye sikerült ellopni a kardot a sötét, rejtett egy magas hegyre. Egy ideig ez adta jó fej indul az ellenzék, de az ellenség megtalálta a módját, hogy visszatérjen a fegyvereiket, és most a világ ismét veszélyben merítés az örök káosz és a sötétség.

Sumeyut hogy támogatói a világ, hogy megnyerje a közelgő csata, vagy arra szánnak, hogy meghal egy egyenlőtlen küzdelemben? A saját akciók attól függ, milyen lesz a folytatása a történetnek. Bátor a játék Hunter Blade, ami a számos támadás az ellenséges csapatok.

Predstavlyaem fő játék pillanatok.

Kak legtöbb 2D-harci játékokat, ez a termék úgy néz ki, fényes, varázslatos, dinamikus történet és színes különleges hatások. Grafika méltó, és azt is látni néhány képet a részleteket. Ami a mozgást, akkor előfordulhat két irányban az oldalon: bal / jobb.

Kazhdogo lejátszó várja a Hunter Blade regisztráció, ami után úgy dönt, és úgy irányítása alatt a hős. Vegyen részt harcokban, hogy folyamatosan, hogy a karrier növekedést biztosított. A csaták nem automatikus, és a közvetlen részvétel, így megtanulják a gyors felsorolás a kulcsokat, hogy időben kombók a jobb eredményeket.

Kazhdaya küzdelem, ez valami csodálatos - egy igazi show. Kiékelődési egy forgó labda, könnyen elveszhetnek, vagy szép, hogy csökkentsék a játék pont - attól függ, milyen jellegű, és tehetsége a mozgékonyságot, mert a mester lehet nyerni a kezdő.

Kvestov sok, és minden áldozatot, hogy megmentse a jóslat; megsemmisíti a sárkányok vaddisznó és más szörnyek; az erdők védelmére, barlangok és a szigetekre. Ha a program végzett, a megoszlása ​​a csillagok mutatják a fejlődés három állása van:

  • Kombo
  • Stil srazheniya
  • Vremya prohozhdeniya

Teper fogási csökkenő mellkas, szedés kivált arany és jutalmak. Miután elkészült feladatokat hoz tapasztalat, és ez segít, hogy emeljék a tehetség és további erősítés.

Ot minden karakter képességeit.

Seychas résztvevők iPlayer penge Hunter lehet választani a négy karakter, de egészen a közelmúltig csak három:

  • Razboynik - elég csúszós, és behatolnak a gondolatai nehéz. Ez egy alattomos ellenség, és a ravasz Vagány, de ha az adott szó végezzük, akkor csináld.
  • Rytsar - megbízható partner fegyverben. Az ő tapasztalata és elkötelezettsége a győzelmet, még olyan környezetben különösen nagy ellenség.
  • Valkiriya - szőni egy varázslatot az illúzió, és csökkentené a gondolat, az ellenség, hogy neki hisz egy nem létező. Ez veszélyes, és bájos, és nem mindenki képes lesz versenyezni vele a csatatéren.
  • Mehanik - új a cég Trinity, és ezért önálló és magabiztos. Az ereje elképesztő, mert a fegyveres egy hatalmas kalapács, ami az ellenséges táborba helyrehozhatatlan károkat.

Ispolzuyte elérhető játéklehetőségek Penge Hunter, hogy megnyerjük a csatát, és a háború. Csatlakozz az egyesülettel vadászat főnökeik, segítik egymást, erőforrások és szakértelem, részt vesz a PvP csaták.

 

Játssz is