Brick-Force

Alternatív nevek: Brick-Force

Brick-ForceOnline lenyűgöző multiplayer shooter, reális 3D grafika a cég Infernum. Az a képesség, hogy több ezer térképet készítsenek, a világokat az álmaiban látják, harcolnak vagy együttműködnek más játékosokkal, megoldják a legnehezebb első pillantásra a problémákat, kiválasztják a legmegfelelőbbet a sokféle mód közül, és egyszerűen élvezzék a projekt multifunkcionalitását, mindezt a felhasználóknak ingyenesek a Brik Force játék. Sikeres lehet bárki, aki legalább egy kis erőfeszítést tesz. Csak próbáld ki a csalódást, nem fenyeget!

Az ügyfelet a számítógépre telepítheti, amint a Brick-Force regisztráció befejeződik. A fiók létrehozásának folyamata nem sok időt vesz igénybe. Adja meg az e-mail címet (ismétlés), a jelszót (ismétlés) és a becenevet. Alapértelmezés szerint felhasználói szerződés és hírlevelet. Egy másik fontos pont a számítógépes levelezés a játékmenet rendszerkövetelményeihez. Fel kell ismernünk, hogy a rendszer követelményei meglehetősen megtakarítóak.

Most Ön a Brick-Force online felhasználók legitim felhasználója, és jó lenne megtanulni minden funkcióját. Először is, itt van a térképek készítése. Ezt önállóan vagy csapatmunka segítségével teheti meg. A barátaival együtt lelkesedéssel inspirálhatja őket! Mutassa meg kreativitását, jöjjön ki a legmenőbb tervekkel, mert ez az esély, hogy megmutassa magának minden dicsőségét! És akkor is meglátogathatja az in-game boltban, hogy kellemes vásárlást végezzen.

 

Játssz is