Brick-Force

Alternatív nevek: Brick-Force

Brick - Kényszer Online - félelmetes multiplayer shooter valósághű 3 D [ _2_] grafikát a cég Infernum . Képes-e létrehozni ezer térkép, nem a világ, így mit látsz álmodban, harcolni, vagy együttműködnek a többi játékossal, hogy megoldja a nagyon bonyolult első ránézésre, a probléma a legmegfelelőbb kiválasztása közül több mód, és egyszerűen csak élvezze a sokoldalú projekt & ndash , amelyek segítségével a felhasználók szabadon Brick Force játék. Gyűjti a kártyákat, akkor kap érdem, és kétszer olyan szép, nem csak élvezi az építkezést. Végül is, így lesz a munkára való ösztönzés! Sikeres lehet bárki, aki tesz még egy kis erőfeszítéssel. Csak próbáld meg - nem éppen néz csalódás!

Telepítse a kliens a számítógépre, akkor azonnal, amint átmennek a Brick - Kényszer regisztráció. Fiók létrehozási folyamata nem időigényes. Adja meg e-mail címét (ismétlés), jelszó (ismétlés) és a becenevet. Szerződési hírek előfizetés - alapértelmezés szerint. Egy másik fontos pont - szükséges, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek a játék. Ahhoz, hogy gond nélkül lesz Brick - Kényszer játszani, hasonlítsa össze a számítógép konfiguráció a lista: az operációs rendszer WindowsXP/WindowsVista/Windows 7., processzor Pentium IV 1,8 GHz, 128 MB-os videokártya, szabad hely a merevlemezen, 2 GB és 1 GB RAM-mal. El kell ismernem, hogy a rendszer követelményeinek elég megbocsátó.

Most már a jogos felhasználót Brick - Kényszer online, és jó lenne, hogy vizsgálja meg az összes funkcióját. Kezdjük azzal, hogy először is meg itt térképek készítését. Meg lehet csinálni egyedül vagy közös csapatmunka. Együttműködés a barátaiddal, akkor inspirálja a lelkesedés! Mutassa meg a kreativitás, gondolom, hogy a legmenőbb tervez, mert ez a nagyon lehetőség, hogy megmutasd magát minden dicsőség! Játssz Brick - Kényszer is a sok mód. Soroljuk fel őket viszont:

- Team Deathmatch : a játékosok két csapat (maximum 8 fős), és arra törekszik, hogy elérje a cél előtt idő fut ki .

- Deathmatch : a játék maga. Kell ölni több ellenséget.

- Defusion : a csata a két csapat, ahol meg kell hatástalanítani bombát az ellenséget, és feküdt a saját területén.

- Capture the Flag ( CTF ): a fő cél - a capture the flag, ami annak tulajdonítható, hogy az ellenség bázisát. Vannak bizonyos pontok rögzítése, és nézze meg őket a radaron.

- Szerelési és megsemmisítése: az első, akkor meg a méret a kártyát, majd csinálsz olyan izgalmas vállalkozás, mint a gyülekezési és a pusztítás. A második szakaszban rendelkezésre áll bővíteni a korábban épített bázist.

- Defense : a klasszikus védelmi és támadó. Az ellenséget meg kell védenie értékeit, miközben próbál kárt okozni jelentősebb.

Ezek között mód van természetesen a kedvenc. Mi mást is tud, hogy legyen szíves a virtuális valóság? Brick - Kényszer játék lehetővé teszi, hogy nyissa meg több ezer kártya egyes módokban használandó építőelemek és egy nagy választék tégla, és a felhasználók arra, hogy tegye kulcsfontosságú interaktív elemek a választott ( tornyokkal, ugródeszkaként, bombák). És akkor látogasson el az in-game store, hogy egy kellemes vásárlást. Például, ha szüksége van egy fegyver, elég, ha az alapok vásárlására, és látogasson el a kiskereskedelmi egységekben. És ha szükség van változtatni ruhát, meg újra ugyanazt az utat. Vagy talán úgy döntött, hogy a meglepetés, hogy valaki, és szeretnék vásárolni egy hasznos kis dolog. Ajándék tartomány mindent megtalál ugyanabban a boltban. Szerzett jegyzék számos előnye van a játék során.

Összefoglalva, függetlenül attól, hogy lesz játszani, úgy értem, egyedül, vagy csatlakozzon egy klán, akkor egyformán érdekes. A játékvilág mindig van valami köze. Gazdag, tele van változatos, tökéletesen átgondolt játékmenet érdekel sok játékos. Csak próbálja meg -, és akkor biztosan teljesíti a vágyait! Kellemes élmények!

 

Játssz is