Alternatív nevek: Az Olympus összecsapása

Az ősi legendák mágikus aurával rendelkeznek, amelyek a pogány istenek történeteit hozják. Ő lett zsarnok, és itt az ideje, hogy lerombolja őt.

A hatalmas lehetőségeket nyitotta meg, ahol barátokkal tudsz együtt lenni a káoszkal, versenyezni Zeuszral, segíteni a Prometheus mentését, Atlantiszon való tartózkodást, az ősi királyságban szétszórt barlangok látogatását. Semmi sem akadályozza meg, hogy az Istenek csatájában játszoljon, mert a játék ingyenes.

Hős kiválasztása.

  • Rytsar védelem alatt áll fegyverrel az ellenséges támadásoktól, és bátorsággal rendelkezik, hogy az ellenséget az előtérbe dobja. Számos vágási módszert hagyott el, akinek nem állt a legsúlyosabb ellenfél.
  • Magikus kiemelkedik, rohanva az ellenség varázslatos varázslatait, és legyőzhetetlen. Több tehetség van, és lehetősége van arra, hogy legfeljebb öt asszisztenst szerezzen az Istenek Templomában. Ha már definiált egy játékosztályt a feladatok végrehajtásához, amelyek nem hiányoznak.

    Szinte azonnal találkozhatsz azzal a választással, hogy miként mehetsz a föld alá a dicsőséghez és a dicsőséghez. Az ezüst gyakorlatilag a lábadon van, és könnyen megkaphatja, de aranyat adnak a legnehezebb küldetéseknek, és valódi pénzért értékesítik.

    Bitvy az Olympus Clash-ben váltakozik az ellenséggel, és a sikerhez el kell gondolkodnia a csatatéren fennálló egyensúlyra, tekintettel a karaktereinek és ellenségének tehetségére.

 

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék