Crossout

Alternatív nevek: Кроссаут

Game Crossout: A világ kompromisszum nélkül

Game Crossout, ez egy egyedülálló újdonság az MMO-akció műfajában, ahol az akció őrült poszt-apokaliptikus világban zajlik.

vár a jelenlegi tervező iroda, amely maga vezet. Minden játékosnak saját műhelymunka van, amelyben csodákat tesz, egyedi anyagokat gyűjt össze egy félelmetes gépet, majd animálta. Képzeljük el egy ilyen lecke megnyitási lehetőségeit! Küldetése tiszta - lőni és nyerni, túlélni egy olyan helyen, ahol nincsenek emberek. Csatlakoztassa a fantáziát és hozzon létre egyedi felszerelést, hogy erősebbé váljon, mint az ellenség. Most ön az önálló hajtású katonák vezetője, akik nem ismerik a félelmet, az ellenség felé költöznek, körülvesznek és megsemmisítik.

Figyelj a részletekre a közelharci és távolsági küzdelemben. A szoros kapcsolat nem kerülhető el, és ha a páncél fel van szerelve tartalék"meglepetésekkel", akkor könnyebb lesz ellenállni és elhárítani a támadást. Szüksége lesz autók különböző feladatok könnyebb és nehezebb. Néhányan gyors manővereket és felderítést hajthatnak végre, míg a félelmetes erőket felhúzza.

Kapcsolat a player

-el

Egyetlen és egyedülálló formatervezést kínálhat az árverésen részt vevő többi játékos számára. Légy kreatív és merész, hogy a termék keresett legyen. Kezdetben a teljesítmény szintje nem megy fel, amennyire csak lehetséges, de tapasztalatszerzést és keresési pontokat szerezhet, pumpálhat és javíthat önjáró pisztolyain. Elrejtve egy álcázott gépet, gondoskodjon a halálos balett reprezentációjáról, felosztva belőlük, ügyesen áthaladva a köveket, a falak, a nyitott mezők, a savas bogarak labirintusát. Maga a harc is látványosnak tűnik - fém kísérteties, szikrázik, a kerekek alatt a föld rögök.

A játéktérben való első percek máris izgalmasak és a cselekvés elkezdésének vágya hamarabb történik.

 

Játssz is