Crossout

Alternatív nevek: Krossaut

Crossout játék: világ anélkül, hogy kompromisszum lenne

A

Crossout egy egyedülálló új MMO akciójáték, ahol az akció egy őrült poszt-apokaliptikus világban zajlik. Egy romos város vesz körül, amely egykor virágzó metropolisz volt. Most romokban fekszik, és az Ön és más játékosok által létrehozott harci gépek az üres utcák labirintusában járnak.

A jelenlegi tervezési iroda várja Önöket, akit magának kell vezetnie. Minden játékosnak saját műhelye van, amelyben csodákat hoz létre, egy különálló anyagból, amelyek egy hatalmas autót gyűjtenek, majd újraélesztik. Képzeljük csak el a foglalkozás nyitási lehetőségeit!

Druktív emberháborúk

Start Crossout játék a háború érdekében. A küldetésed világos - lőni és győzni, túlélni egy olyan térben, ahol nincsenek emberek. Csak a szörnyű fegyverekkel rendelkező gépek küzdenek, amit saját ötletük hajtanak.

Meg kell töltenie a Crossout programot, hogy elkezdhesse saját gépeinek modelljeit tervezni:

  • Broney
  • Fegyverek
  • Turn Away
  • kerekek
  • Anti-gravitációs platform

Minden részlet, amit magának kell fejlesztenie, legyen az egy rakétaindító, egy géppuska vagy egy láncfűrész és egy fúró. Csatlakoztassa a fantáziát, és hozzon létre egyedi berendezést, hogy erősebb ellenfél legyen. Most te vagy az acél önjáró katonák vezetője, akik nem ismerik a félelmet, mozognak az ellenséggel, körülötte és elpusztítják.

Vigyázzon a közelharci és a távolsági részletekre. A szoros kapcsolat nem kerülhető el, és ha a páncél tartalék "meglepetéssel" rendelkezik, könnyebb lesz ellenállni és megakadályozni a támadást. Szintén fájdalmasan „megköti” az ellenséget, és hasznos dolgot harap ki az autójából, megfosztva az előnyeit és védelmét. Szükséged lesz autókra könnyebb és nehezebb járművekhez különböző feladatokhoz. Vannak, akik gyors manővereket és felderítést végeznek, míg a félelmetesebb erők húzódnak fel.

Információ a játékosokkal

Az aukción más játékosok számára

továbbfejlesztett és egyedülálló tervezhető. Ez kölcsönösen előnyös kereskedelem, ahol mindenki eladja katonai alkotásait. Légy kreatív és bátor, hogy a termék igény legyen. A csatát követően a mezőkre is felvehetők a tárgyak. A megsemmisített eszközök sok hasznos, értékes dolgot hagynak, és így nem tűnik el, és nem jut el azokhoz, akik profitálni akarnak, gyorsabban felveszi őket.

Csatlakozzon az iPlayer Crossout-hoz, és kezdje el a harcot a fenyegető páncélozott személyszállítókkal. Az egyik lövés elpusztíthatja az ellenség fegyverét, vagy károsíthatja a védelmet, ami csökkenti harci tulajdonságait. Kezdetben a teljesítményszint nem fog a lehető legmagasabbra kiegyenlíteni, de tapasztalatszerzés és pontok beszerzése esetén képes lesz szivattyúzni, javítani az önjáró fegyvereket. Minden esélyed van arra, hogy erős ellenfeled legyen:

  • Az innovatív gépek építése
  • Az
  • csatákban való részvétel és temperálás
  • Veszélyes fegyverek gyűjtése
  • A ritka tárgyak nagy áron történő értékesítése

Ez egy teljesen új megközelítés a játékvilág létrehozásához. Még a leromlott épületekkel rendelkező tájak is vonzóak. Az opángépekkel együtt jön létre a halálbalett igazi ábrázolása, szétszórva őket, ügyesen leküzdve a kövek törmelékét, a falak maradványainak labirintusait, nyílt mezőket, savas mocsárokat. A harc maga is látványosnak tűnik - a fém metszése, szikrák, mint a ventilátor, a talajcsomók a kerekek alatt.

Az első perc a játékterületen való részvételért az izgalom és a hamarosan fellépő vágy. Ez hozzájárul az eredeti történethez, népszerű műfajhoz, nagyszerű grafikához, szokatlan megközelítéshez az események fejlesztéséhez és érdekes speciális effektekhez.

 

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék