Sötét lelkek 3

Alternatív nevek: Dark Souls III, sötét Coles 3

3 játék Dark Souls: Gothic fantázia.

japán vállalat Software eltitkolja információt a folytatása a második része Dark Souls, átadva alatt és kis részletekben fesztiválok, kiállítások és interjúk. Az a tény, hogy az ismertté vált, kialakult egy szép kép, és a rajongók várják a játékot Dark Souls 3 elérhetővé válik. Ha nem avatkozhat túlvilági erők, engedje el a 24. 03. 2016 Japánban, és a világ többi része várhat április 12-ig a Dark Souls 3 letöltés.

gyűjt a morzsákat a rendelkezésre álló adatok, lehetséges megállapítani a mozaik benyomások és a tények.

hírünket játék lesz optikai lemezek és képes letölteni Dark Souls 3 a hivatalos oldalon. Ebben Két játékmódot: egyjátékos és többjátékos.

pletykák, találgatások és tények.

Arra törekszik, hogy felkutat az árnyalatok az új termékek, a gyártó a kiadó Japánban & ndash; Atsuo Esimuru, kérdések a funkciók a játékok, de ő ügyesen elkerülte sajátosságait, megerősítve csak, hogy a 3 Dark Souls a PC-n és más platformokon lesz igazán nehéz átadni az első percekben. Így készülj fel egy nehéz csata a hatalmas sötét világban.

A játékmenet trailer azt mutatja, hogy a termék impregnált miszticizmus és felismerhető jellemzői a japán filozófia és a mitológia. A karakter vándorol át a leromlott részeinek Királyság, feltárja a várat, harci szörnyek. Ezt veszi körül a sivár falakat, belegabalyodott a gyökerek elhalt növények, és a feje fölött lóg a sötét égbolton.

Egyszer régen a hős volt, megbabonázott, és most megy a királyságot Dranglik, hogy megszabaduljon a túlvilági jellegét. Megragadni a titokzatos lélek, akkor meg kell harcolni természetfeletti lakói a királyságot, amelyek előfordulnak a legelején kiválasztása után kezdetét osztály és az azonnali merítés a dolgok sűrűjébe.

Hero, vajon mit látnak & ndash; szürke csontos lakói imádkozni szervek megszúrták a fák és kőszobrok a sárkányok. De ahhoz, hogy élvezze a látványt ő hivatott nem sokáig, mert hamar figyelni, és a csata kezdődik.

Számtalan szörnyek támadják egy lovag, és kardját nem küldi a hüvelybe. Hero támadó démonok mindenféle pokol, a felkelő sereg csontvázak, páncélba öltözött óriások, mechanikai sárkányok, a föld háromfejű hidra növekszik.

projektigazgató Hidetaka Miyazaki egyszer azt mondta, hogy tetszett neki, hogy bevezesse a Sárkány elején a játék történetét, így találkozott vele elkerülhetetlen volt. Azonban kevesen tudják, hogy milyen szörny lehet ölni egy manna - osztályú mágus, és ha ez megtörtént, a hős kap 27.000 lelket, csak most kezdik a kalandot.

Lapozzon a gőzölgő föld, a karakter legyen elég idejük visszaverni a támadásokat, és fedezze fel a világot, kapott információ alapján a lakosság a királyság monológok és leírás jön át témákról. Mivel nincs kapcsolat történet az egykori és új sorozat van, a játékosok is oldja domyslivat, mint volt egy királyság Dranglik vagy mi okozta a halálát Lordrana.

Összefoglalva.

Dark Souls 3 megvásárolhatók kérésre vagy vár a hivatalos kiadás. Feltehetően az első verzió tűnik Sötét Coles 3 játékkonzol, majd később megjelent a Windows. Mivel nem fejezzük be a sok, miközben intrika rajongók körében, ez nem egy tény, és valószínűleg a termék elérhető lesz egyszerre minden irányba.

 

Játssz is