Deus Ex az emberiség osztva

Alternatív nevek: Deus Ex az emberiség osztva

Játék Deus Ex Emberiség Megosztva a világ összeesküvéséről.

Egy felhasználó szerepjáték A Deus Ex Humanist Divided a 2011-ben megjelent Human Revolution sorozat folytatása lett. Most Eidos Montreal a kiadó Square Enix alatt készül, hogy kiadja a folytatást, elbeszélve az események a telek 2 év után az első részben. Bár a játék csak 23 lesz kiadva. 08. 2016 g, ismeretes, hogy a Deus Ex Mankind Divided letölthető platformokra:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stes-shooter a vezető személy lövőinek jeleivel kibontakoztatja a rendezvényeket 2029-ben. A jövő nem túl messzire, de a szerzők a játékvilágot olyan technológiákkal látták el, amelyek valószínűleg még nem állnak rendelkezésre az emberiség számára. Annak ellenére, hogy fikcióval foglalkozunk, bármit is beismerhetünk.

Legyen a telken.

Ha előrendelést végez, letöltheti a Deus Ex Mankind Divided-et a határidő előtt. A sérült végtagokat vagy szerveket bioprotézissel helyettesítik, és az emberek új lehetőségeket kapnak. Vannak, akik bűncselekmény céljából használják az előnyüket, és ez a társadalmat a"gépesített"polgárok ellen alkalmazza.

A helyzet fűtté válik A módosítottnak minősülnek kitelepítésnek és kénytelen elszigetelni. Közülük Adam Jensen az Interpol ügynöke. Mechanikus bioprotézisekkel és modern fegyverekkel van felszerelve. Ő egy idegen a hétköznapi emberek világában, és olyan emberek között, mint ő maga. Ezért fontos meghatározni a helyes magatartási modellt, hogy felfedezzék a titkos összeesküvést, és megértsük, ki lehet megbízható.

A játékosoknak fejleszteniük kell Ádám képességeit, és ravasz, erős és ügyes harcosgá kell válniuk. A fegyverek különböző mintákhoz is rendelkezésre állnak, és az átadás során egyszerre szerezhetők be. A harcok alatt a hős elveszíti az energiát, de az előző sorozattól eltérően, ahol meg kellett találnia a helyreállítási módot, mostantól automatikusan történik. Ez egy ecsettel van felszerelve, és 4 töltetet vesz fel. Megváltoztatta a nano pengék funkcionalitását, távoli fegyverként működhetnek, és Adam szerelt PEPS alkarján az illegális sokk pisztoly.

Fraction és karakterek.

It csak természetes, hogy ebben a helyzetben az embereket két csoportra osztották:

 • KPA koalíciós jogok augmented
 • OP 29 operatív csoport
A

KPA nem kormányzati csoport, de súlya a politikai világban, hiszen a megnövekedett népesség jelentős részét képviseli. Németországban található egy koalíció, melyet egykori Talos R cker orvos vezet. A közelmúltban a szervezetet terrorista cselekmények miatt vádolják békés nyilatkozatai ellenére.

OP 29 megjelent a különböző országok kormányzati szervezetei döntése miatt, és teljes jogkörökkel rendelkezik.

Az egyes frakciókban több karaktert fogsz találkozni. A CPA rangsorában:

 • Talos Rucker a koalíció vezetője. A megnövelt emberek védelme érdekében a nem erőszakos módszereket részesíti előnyben, de valaki helyettesít.
 • Victor Marchenko hajlamos a radikális módszerekre.
 • Vatslav Koller tiszteletreméltó mérnökök augmentálása a Zhvani maffia álcája alatt.

Composition OP 29:

 • Adam Jensen meg akarja állítani az Illuminátust, hogy megmentse a világot.
 • Jim Miller A fióktelep igazgatója.
 • Alex Vega segít Adamnek megtalálni mindent az Illuminátusokról.
 • Cicaine egy pilóta az Adam csoportban.
 

Játssz is