Dreamfields

Alternatív nevek:

Game Dreamfields - az egyik képviselő az aranyos játéksorozat a Plinga Play-től. Természetesen több Dreamfields célja a fiatal képviselők geymerskogo osztály, azonban, és a növekvő játékosok pihenhetnek játszani ezt az aranyos és jó természetű játék. Dreamfields online némi emlékeztet a közös és szerette sok alkalmazás a Facebook vagy a Twitter oldalon. Reálisabb elképzelni, hogy mit várhat el a játéktól, próbálhatja meg tesztelni, ha az űrlap alján található"Próbálkozás"gombra kattint. Egyébként a játékterv nyelvét a normál angol nyelvről az orosz honfitársaink számára érthetőbbé lehet tenni. S.

A teljes játék teljes verziójának megtekintéséhez regisztrálni kell. Tehát pontosan az Dreamfields ellenőrzése, mint sok más online játék, kötelező. A regisztrált felhasználók hozzáférhetnek több játéklehetőséghez és bónuszokhoz.

1. A regisztrációs folyamat megkezdéséhez ki kell töltenie egy űrlapot, amely közvetlenül a játék képernyőjén található.

1.000.002.

1.000.003. Ha továbbra is kedvelik a hagyományos regisztrációs módszereket, akkor az űrlap legfelső mezőjét, az E-mail címet, írja be az e-mail címét.

4. A következő sorban adjon meg egy jelszót a személyes fiókba való bejelentkezéshez. Próbáld meg úgy dönteni, hogy többé-kevésbé nehéz játszani a játékot Dreamfields biztonságos volt, és a fiókját feltörheted.

1.000.005. A"Felhasználónév"sorban adja meg a becenevet, csak azért, hogy a játék során hozzáférjen a rendszerhez.

1.000.006. Az ellenőrzés a lehető leghamarabb befejeződhet, és már elkezdte a játékot, akkor (mint valójában általában egyet kell értenie a Felhasználási feltételekkel). A játék feltételeinek elfogadásához kérjük, jelölje be a megfelelő sort.

1.000.007. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik az adminisztráció levelezésére, hacsak nem szeretne üzeneteket kapni, hagyjon üres helyet a műsorra.

1.000.008. Minden mező kitöltése? Kattintson a zöld"Register"gombra.

Ha Dreamfields-ban játszol a Facebook-fiókodból, akkor a lista megmutatja barátok barátainak, akik szintén telepítettek és játszanak Dreamfields-et.

A játékrendszerben mindig több feladatot és küldetést kínál, ami nem unatkozik. Befejezett feladat javasolt rendszer, kaphat bónusz pontokat.

Megfelelően, a Dreamfields játék nélkülözhetetlen lehet. És ez a játék kedvesen biztosan nem hagyja el senkit indifferent

 

Játssz is