Elite veszélyes

Alternatív nevek: Elite veszélyes

A játék Elite Veszélyes térszimulátor. Természetesen egyes országok küldik hajóikat a Föld pályájára, tanulmányozzák a Hold és a Mars felszínét, a műholdak segítségével megjósolják az időjárást, kémkednek a szomszédokkal és sok más műveletet végeznek. Azonban ez a lármás dübörgés összehasonlítva azzal, amit a térszimulátor kínál Elite Dangerousnek. Fejlesztette a Frontier Developments nevű vállalatát, és megbízta a Frontier Developments kiadványt. 2014 téliként megjelent, és az utolsó frissítés 2017 tavaszán történt.

Az Elite Dangerous játék folytatása, a tapasztalt játékosok nagyon hasonlítanak a korábbi verziókra. A legfontosabb dolog, ami túlélte a lehetőséget, hogy nagy területeket szánt. Ugyanakkor a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem kötik össze a játékost olyan egyezményekkel, mint a szakma kiválasztása. Valójában, bár itt tervezik őket, nagyon feltételesek.

A tövisek a galaxisok

mélyébe

Az Elite Dangerous letöltésének vágya megvalósult, az újonnan érkezett hajó megkapja a hajót és 1000 kreditegységet. Ez az egyetlen dolog, amit el kell kezdeni a karrier:

  • Trade
  • Pyrat
  • Terminals
  • Bounty vadász

But, mint már említettük, hogy egy kalóz és egy sérült idegen hajót lát, nem szükséges befejezni, és elrabolni. Segíthet a funkcióinak helyreállításában, az élelmiszerek és az üzemanyagok megosztásában, támogatva a támogatást. Ez lehetővé teszi, hogy ne gondoljon folyamatosan a szerepére, hanem csak járjon el a körülményeken és élvezze a játékmenetben.

A nyílt világban körülbelül 400 milliárd. Csillagrendszerek, úgyhogy a csótány lesz ott. Felfedezve őket, hatalmas ásványi lerakódásokat találhat és elkezdheti a zsákmányt. A versenytársakkal való versengés elkerülhetetlen. Bár a hatalmas kiterjedésű, de a megvert út nem annyira, és még inkább a tanulmányozott bolygók, amelyek számára a hajlandó állomány. Minden intézkedésnek következményei vannak. Például, ha sikeres a közgazdaságtanban, egy napon monopolistavá válik, és képes lesz befolyásolni a külföldi piacot. Ugyanez vonatkozik a nagyobb katonai hatalommal rendelkező politikusokra is, és ő szabályozza a labdát.

V Elite Veszélyes lejátszható a 3 üzemmód közül:

  • Mass online;
  • A játékosok együttműködő csoportja egyesül az online világon kívüli manipulációhoz;
  • Single nincs közvetlen kapcsolat más játékosokkal. A kormány teteje rendszeresen kiad egy olyan feladatot, akivel támadni, kinek rombolni, kivel kezdeni a tárgyalásokat és így tovább. A követelmények betartásával és teljesítésével a játékos visszaadja az értékes játékbónuszokat.

    V Elite Veszélyes mindegyik várakozik egy állandó kalandra és határtalan akciókra. Maguk a játékosok szabályozzák, hogy mi történik körülöttük, befolyásolják képességeiket, szakértelmüket és rangjukat. Itt minden van egy hely a kereskedők, prospectors, politikusok, katonai, szabad zsoldosok, kalózok és más szakmák. Szereljenek fegyvert, mert néha békés kereskedőt is meg kell védeni.

 

Játssz is