Estsilon

Alternatív nevek: Escilon

Estsilon Online - egyedülálló böngésző alapú játék, a rendelkezésre álló közönség felhasználók számára ingyenes. Ez az eredeti MMORPG (historical műfaj) játék. A projekt minőségileg más, mint a jelenlegi online játékok, az alkotók dolgoztak, hogy megszüntesse a különböző hátrányai. Kedves játékosok Estsilone nemcsak vonzza egy érdekes legenda, de a legfontosabb funkciók meghökkent, és örömet neked. Ismerkedés a világ ősember, megkapod a lehetőséget, hogy nő, és beköltözik új birodalma, ahol a megfelelő nyílt nagy, vonzó kilátások. Szóval, hogyan kövesse a múltból a jövő felé, érezte, hogy az élvezetek és bonyolult az élet különböző korok.

Rendszer követelmények minimálisak. A számítógépet újra kell telepíteni a Windows (XP, Vista vagy Windows 7). Szintén a játék szüksége lesz egy hangkártya, billentyűzet és egér. Ha csatlakozik az internethez, akkor kezdődik, regisztrálni, és játszani a játékot online Estsilon.

Estsilon online regisztrációs fog neked egy lakója a kőkorszakba. Nem kell letölteni kliens szoftvert. Regisztráció Estsilon - egyszerű és gyors folyamat. Csak akkor kell regisztrálni egy új karaktert, megadva a következő adatokat:

1) Meg kell adnia a bejelentkezési - gondolom, az eredeti neve a karakter

2) Adja meg a nemek (férfi vagy nő)

3) Írd le az e-mail címet - de csak az igazi!

4) Adja meg a jelszót - próbálja, hogy dolgozzon ki megbízhatóbb

5) Adja meg a születési dátum

Befejezése után a regisztrációs űrlapot, bal gombbal Log Estsilon online játék válik elérhetővé az Ön számára. Ismerd meg az igazságot, és megérteni az igazságot nagylelkű könyörtelen. Ez lesz alkalmas a természet? Online játék Estsilon segít rájönni.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell játszani Estsilon kezdeni, hogy menjen át egy tanfolyamot a tét. Sikeres ezt a küldetést, keresni ponton növelik a teljesítményt, valamint néhány hasznos dolgot. Amikor befejezte a mechanizmus a játék képes lesz arra, hogy látogassa meg a rendelkezésre álló helyek. Estsilon online játék magában foglalja mind a felszíni és a földalatti helyszíneken.

Aerial - egy kontinens, a sziget és a tenger, és a talajvíz - a labirintus. Minden olyan helyen, találkozik a különböző állatok, amelyek időnként esik forrásokat kell választani. Mivel mindent a játék van, hogy saját, kicsapódik források hasznos lehet létrehozni kenőcsök, így a ruhák és a fegyverek. De egy közelebbi pillantást később.

Tehát kitaláltam, ahol az intézkedés a játék. A fő élőhelye a barlang falu vademberek. Íme a következő helyeken:

- Bonfire

- Barlang rideable vezető

- Cave of Spirits

- Barlang mesterek

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Vásárlás oltár

- Temple Opifeksa

- Ice barlangban.

Amellett, hogy ezeken a helyeken, akkor férhetnek hozzá a halászati ​​falu, ahol lehet kapni egy hajót, és menj küldetést feladat.

A játék Estsilon kell választani, hogyan szeretné látni a karaktert. A játékban Estsilon jelen harcosok és mágusok. Ezek olyan jellemzőkkel és készségeket.

A legfontosabb paramétere a harcos - fizikum. Akkor is meg kell, hogy vigyázzon emelése a düh és a készség.

Mágusok hangsúlyt a racionalitás. Szintén ez biztosítja, hogy a növekvő mértékű sodorhatják a kívánt mágikus dolgokat.

Mint már említettük, megteremti a szükséges dolgokat magad. Estsilon - a folyamatos harc a túlélésért, és persze, hogy nem fogja túlélni ebben a világban, puszta kézzel. Források csak meg, de a fogott semmit, hozza szóba, mielőtt ez hasznos dolog. Ebben az online játék, amelyet az alábbi forrásokból: a különböző növények, gombák, gyökerek, kövek, ágak, valamint azokat, akik kimaradtak az állatok. Használhatod őket csak az azonosítása a barlang a szellemek. Az azonosítás után lehet, például, hogy a kenőcs (ha tudod, hogy a recept), erőforrás-csere, hogy valami nagyobb szükség van, vagy csak enni, és javítja ez a jellemző.

A játék szintén valuta - Kagylók. De tudod, hogy a pénz segítségével a kereskedelmi mindegy erőforrások vagy mastering a szakma. Ha szereted a békés munka, lesz egy sámán vagy varázsló. Ebben az esetben, a szolgáltatások is jól megfizetik.

Azonban az alkotók gondoskodtak a harci rendszer. Részt csoportos harcokban más játékosokkal és az állatok, valamint csak a párbajt. Meg fog szolgálni, mint egy fegyver kövek, kések, balták, botok, cudgels. Melyik csata nem jött, mindig fog nyerni! Bizonyára emelkedik, a hírnév és a tapasztalatszerzés, így szükséges a további folytatása az utat.

Alapvetően online játék áll, ezzel a küldetés feladatokat. Mindennek alapja az első küldetést Bonfire nyert Virtus. Következő feladat az lesz, hogy az öreg Antistesa. Minél hosszabb játék, annál több küldetést. Minden szinten, hogy egyre több érdekes és változatos.

A szinteket játszani a játékot online Estsilon is halad egyik korszakból a másikba. És minden szinten megvannak a maga előnyei és jellemzői. Például a mágusok szint attól függ, hogy mennyi mana egységnyi ésszerűség. Warriors az 5. szint okozhatja a csatatéren oktatók és mesterei a sokk vagy a fortély. Jellemző a 4. szint tekinthető arra, hogy fokozza a szakmai ismeretek rajta. Menj át és értékeli az összes ilyen rendkívüli szinteket, élvezze a hangulatát a régi világ, a lenyűgöző utazás az évek során - mindez és még sok online játék kínál Estsilon.

Vegyél részt a játékban Estsilon mindenki számára elérhető. Ez a titokzatos világ készen várja Önt! Üdvözöljük az izgalmas virtuális terek! Hagyja, hogy a játék minden bizonnyal kapsz egy nagyon szórakoztató!

 

Játssz is