Alternatív nevek: Legends Football

futballozni legendák hogy hozzon létre egy csillag.

Football játék milliók, minden rajongó szeretne egyszer az életben, hogy a gyep a stadionban, mint egy játékos, aki elkövet egy döntő csapást a cél. Kiáltások cél, ordít a stadion, az öröm, a győzelem, ez az álom teljesíteni tudták a virtuális világban a játék futball-legenda. Csak ez az új játék, bárki lép pályára, mint egy játékos, válik az egyik csapat, és úgy érzi, a győzelem ízét.

Eltérően más játékok labdarúgó, ez a játék lehetővé teszi, hogy kezelni csak egy single player a mérkőzés alatt, hanem az egész csapat. Itt az előtérben készségek mind a tíz sportolók, ül a monitor elé, és összehangolt munkáját a csapat tagjai. Hiba lehet nyerni minden áron, mint a való életben.

Football Legends játék, amelyben lehetőség van, hogy meghívja igazi barátok focizni, mert szembenézni a stadionban, és focizni a füvön nem mindig lehetséges, de otthon, miután egy hosszú munkanap, hogy jöjjön a tornaterem a barátaival, ez egy igazi ünnep . Amikor a csapat készen áll, hogy harcoljon a cím, a játékosok létrehozhatják saját labdarúgó klub, és részt vesz a világbajnokságon a sok csapat, és hogyan tud lenni egy igazi bajnok.

 

 

készen áll a játékra futball legenda.

Annak érdekében, hogy csatlakozzon az izgalmas futball világában futball-legenda letölthető a kliens program szükséges. A rend egyszerű, először regisztrálnia kell, majd telepítse a programot, és kezdeni a saját focista.

fejlesztők kínál a játékosoknak egy jó szerkesztő megjelenés a hívó lapját. Labdarúgók lehet állítani egy egyedi megjelenés:

  • arcvonások, akár egy teljes portré hasonlít a valós személy;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu formában, a védelem és a személyes stílus.

Készíts saját futball-legenda, a játékosok azonnal menjen a pályán az edzéshez. Ebben az üzemmódban nincs más játékosok, csak a kapus, aki irányítja a mesterséges intelligencia, az úton, csak a kapus robot bármilyen módban, a többi játékos a pályán, a valódi emberek. Képzési mód is lehetséges, hogy elsajátítsák fúj az egész játékteret, csöpögő, mindenféle halad, különböző csel.

rezsimek a játék egy csomó, nem csak játszani, és a testmozgás. A játékos létrehozhat saját csapat baráti, vagy csatlakozni egy meglévő, hogy saját klub, részt versenyeken, vagy feladatok ellátására jelenik meg a játék minden nap.

után minden játék karakter kap egy bizonyos mennyiségű játék pénz és tapasztalat. A felhalmozási mind lehetővé teszi számunkra, hogy dolgozzon ki egy focista, egyre címek növelni a sebességet, a kitartás és egyéb fizikai jellemzők. A játék egy lehetőséget, hogy megvásárolja a játékos sporteszközök, ami szintén befolyásolja a minőséget a játék.

Jó csapatjáték igényel összehangolt munkája minden sportoló, így részt vehet a barátságos mérkőzéseket, gyakorló kollektív játék, és a posztját minden résztvevő. A játékosok képesek létrehozni több játékos, és válassza ki a karaktert előtt közvetlenül a játék kezdete. Ugyancsak támogatja a csere és értékesítés a játékosok.

Football Legends játék nagyon szórakoztató, ez elképesztően gyönyörű grafika, amely továbbítja minden részletét, hogy mi történik a pályán. A szurkolók a stadionban, és kommentátorok reagálni, hogy mi történik, hogy megadja a realitásérzék. Minden játék lehet tárolni és megtekinteni.

 

Játssz is