Fort Honor

Alternatív nevek: Fort megtiszteltetés Honor

Játék a becsületért és annak eredete.

Amikor egy előnézeti egy új számítógépes játék, indul érvek, milyen műfaj ez, néhány motor, ki dolgozik rajta, aki nyilvánosságra hozza, és egyéb kapcsolódó attribútumokat. De a legkevésbé ismert, mint fogant a szerző, és mennyi idő telt el beállta előtt meg agyvérzés.

játékot Honor kikelt az elme Jason Vandenberg több mint 10 éve. A lendület szolgált művészeti kurzusok a nyugati harci rögzített Jason, majd elkezdett gondolkodni módon átadni a vezérlő elemei kard stroke. Amikor az ötlet alakult, s felajánlotta, hogy a különböző kiadók, de sokáig senki sem akart bajlódni, ha népszerűtlen műfaj, utalva hiányában a célközönség. De nem ez volt az egyetlen ok, – technológiát, hogy az intézkedés túl reális idején nem létezett. És így történt, hogy Jason Vandenberg képes volt"szülni"becsület Csak 12 év után neki ötleteket.

szemrehányást a gyermek még mindig kiderült, hogy nem csak életképes, de meglepően szórakoztató. A játék nem valakinek a folytatása, hanem egy teljesen különálló termék, egyedi történet.

Az E3 2015 A bejelentés a játék projekt egy egyfelhasználós / multi -user módban a műfaj a hack és megölik, és arra készül, hogy kiadja a kiadója Ubisoft tavasszal 2016 Az Honor lehet majd letölteni a legfontosabb platformokon:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde a hátsó középkorban.

nehéz páncél, kard, erős, zord arcát katonák konvergált a csatatéren – a becsületért, reális harci játék harmadik személyben. Itt az ideje, hogy a sorsdöntő választás, aki akkor lesz ebben a középkori történet:

 • The légió – veretlen rytsarem
 • The Warborn – erőszakos vikingom
 • The kiválasztva – nyugodt samuraem

Vas várja a csatatéren fürdött tengernyi vér, és hogy részt vesz a stratégia kidolgozásához taktika, kombinálva a szövetségesek ellen ellenségek és megtámadják őket a közeli és távoli határokat. A folyamat annyira reális, hogy akkor érzel, amikor az erő hatás függ a súlya a fegyvert.

letöltéséhez a becsületért, meg kell várni egy kicsit, és akkor mehet egy küldetés, vagy megoszthatja barátaival is halad.

Trump a becsületért a PC-n, ​​hogy a többi játék termékek – érzelmesség. Elmondhatjuk, hogy ez egy játék, kemény férfi, aki úgy érzi, egy speciális közelharci után a nő a tomboló adrenalin az ereiben, a szenvedély és más kémiai reakció.

Ahogy az életben, a karakterek nem tartják be a szabályokat"egy az egy", és lehet támadni több ember egy, és gyakran nem. Képzeld el, hogy befut a tömeg, kiabálva a csatakiáltás, majd tartja a kardot a sztrájk. Tényleg kell a leginkább fajsúlyos hullámzó karok és nem várja meg, amíg a rendszer automatikusan megteszi ezt Ön. Mivel az ellenfél is egy igazi játékos, aki megnyeri a csatát az első, aki elkap, a másik a hibát, és okoz végzetes sebet.

 

 

Játékban.

játékot Honor okozott nagy a zaj, és nem tud várni a játékosoknak, hogy egy helyet a monitor megy, a hadjárat, így a feleségüket, hogy a tűzhely, míg vissza nem térnek a pajzs, vagy pajzsot. És nyerni minden csatát, gondolom, és gyorsan cselekedni, hogy a rendelkezésre álló játéklehetőségek.

 • Pick a három frakció a harcos lovag, szamuráj vagy viking
 • Sistema Art of Battle segítséget kezelni mechom
 • Obdumyvayte katonai strategiyu
 • Razvivayte tehetségek geroev
 • Srazhaytes a single-player kampányt, vagy vállvetve druzyami
 

Játssz is