Fortnite

Alternatív nevek: Fortnite

Fortnite Online - ingyenes fantasztikus stratégiai játék elemekkel túlélés, nyomon követhető a rajzfilm stílusban. Ez a kombináció az ijesztő megjelenése szörnyek és impregnáló humoros pillanatok - ez névjegykártya online szórakoztató. A játék igazán fordult az eredeti. Vállalati Epic Games használt a kidolgozása a motor Unreal Engine 4, így a játék világában, hogy a mozgó és gyorsan változik. Itt található egy csodálatos kaland. Érezni az érzelmek kifejezhetetlen szavak!

A játékosok mozog a virtuális tér, ahol a teljes szörnyek. Azokban a pillanatokban, amikor a vezetés harcot velük, Fortnite játék válik egy third-person shooter. Controlling a karakter, akkor lép egy fűtött harc, a különféle gonosz lények, akik jönnek droves. De ezek a harcok, akkor lehetősége van arra, hogy felkészüljenek. Minden kérdés az, hogy a világ elrendezve, szórakoztató módon, hogy a tevékenységek függ a napszaktól. Nap teszel építése és erősítése erődítmények, valamint előkészíti a különböző csapdák a szörnyek. Amint leszáll az éj a földön, te szörnyeteg vihar teljes erővel. Ebben az időben a nap a legjobb, hogy egy biztonságos helyen, és nem sétálgatnak a nyílt területeken, mert ezek a borzalmas lények érzik magukat a helyzet urai, és készen áll, hogy, hogy elpusztítsa mindenkinek, aki megmutatja gondatlanság. Fortnite és jött játszani, akkor arra kell törekednie, hogy megtalálja őket a Tanácsot, hogy ne reszketni, amint a következő napon véget ér. Könyörtelenül tűz vissza bosszantó szörnyek, próbaképpen A kívánt állomány fegyverek. Ne hagyja a gonosz lények nincs esélye!

Után azonnal Fortnite regisztráció elviszi egy nyitott játék a világ kezd kialakulni. Míg az udvaron könnyű, gyorsan gyűjtsön több erőforrást és több egyenes házát. Szükséged lesz építőanyagok, mint a fa, kő, tégla. Az építőipar az egyik legfontosabb szempont a játék. Ezért az egész játék, hogy javulni fog, mi lesz képes létrehozni. A változtatás jogát fenntartjuk tetők, padlások, lépcsők és más épületek. Egy másik nagyon fontos pont tekinthető fegyvereket. És ez szintén a javulást. Elérhető frissítés elérhető fegyvereket. Íme egy példa. Ha egy egyszerű számszeríj, és végül is hozzá, hogy ez egy kábító, és mielőtt te is tudod, és robbanóanyagok lehet szerelni. A játékot Fortnite - azt jelenti, folyamatosan fejlődik, és erősebbé válnak. De ne feledjük, hogy a vizsgálatokat is egyre komolyabb.

Játékmenet magában foglalja mind egyetlen cég, és a közös játék. Ahhoz, hogy hatékonyan kezelni az invázió szörnyek, a játékosok gyakran szövetségek létrehozása és a klánok. Podyschu magukat, megbízható társak, és működjenek együtt velük. Majd meglátod, ez lesz még érdekesebb!

Fortnite ingyenes lehetőséget, hogy egy kellemes időt a pihenésre. Ne vesztegesse az egy pillanatig, és csatlakozzon a móka játékos közösség. Legyen minden remények valóra!

 

Játssz is