Fortnite

Alternatív nevek: Fortnite

Fortnite online fantasztikus játékot a túlélés és a lövöldöző elemekkel, rajzfilm stílusban rajzolva. A szörnyek megrázó megjelenése és az online szórakoztatás üzleti kártyájának humoros pillanatait egymásba fonódva. A játék valóban eredetinek bizonyult. A vállalat Epic játékai a projekt fejlesztésénél az Unreal Engine 4 motort használják, így a játékvilág mobil és dinamikus változásnak bizonyult. Itt találsz csodálatos kalandokat. Érezhetetlen szavakat érezhetsz az érzelmekről!

A játékosok átkerülnek a virtuális terekbe, ahol tele vannak szörnyekkel. Abban a pillanatban, amikor harcolsz velük, a játék Fortnite egy harmadik személyű lövöldözövé válik. A karaktered kezelése során fűtött harcokba keveredik, melyek különböző tömegekből jönnek. De ezekhez a csatákhoz lehetőséged lesz felkészülni. Az a dolog az, hogy a világ olyan érdekes módon rendeződik, hogy cselekedeteid a napszaktól függenek. A nap folyamán a védekező struktúrák megépítésével és megerősítésével foglalkozik, és különféle csapdákat készít a szörnyek számára. És amint az éjszaka leereszkedik a földre, a szörnyek megerőszakolják. A nap ezen a pontján jobb, ha biztonságos helyen állsz, és nem vándorolsz valahol a nyílt területeken, mert ezek a szörnyű teremtmények úgy érzik magukat, mint a helyzet mesterei, és készen állnak arra, hogy elpusztítsanak mindenkit, aki gondatlan. Miután elkezdtük a Fortnite-t játszani, törekedned kell arra, hogy tanácsot találjon rájuk, hogy ne féljön a félelemtől, amint a következő nap befejeződik. Kíméletlenül lőni bosszantó szörnyeket, mielőtt korábban elkészítették a kívánt fegyvert. Ne hagyja a gonosz lényeknek esélyt!

Azonnal, miután a Fortnite regisztráció nyitva áll egy nyitott játékvilágba, elkezdi elsajátítani. Miközben könnyű az udvaron, gyorsan gyűjtsön több erőforrást és hamarosan építse házát. Olyan építőanyagokra lesz szüksége, mint a fa, a kő, a tégla. Az építés a játék egyik legfontosabb szempontja. Ezért az egész játékmenet során javítani fogod, amit létrehozhatsz. A változások tetők, padlások, lépcsők és egyéb épületelemek hatálya alá esnek. Egy másik nagyon fontos pont a fegyverzet. És ez is javulást jelent. Lehetőség van a rendelkezésre álló fegyverek frissítésére. Adjunk egy példát. Egyszerûen használsz egy keresztezõt és egy idõben, és villámütést adsz hozzá, és ott megnézed, és robbanószerrel felszerelheted. A Fortnite a folyamatos fejlődésre és erősödésre utal. De ne felejtsd el, hogy a tesztek is komolyabbá válnak.

A játék folyamata egyszerre egy vállalatot és egy közös játékot biztosít. A szörnyek inváziójának hatékony kezelése érdekében a játékosok gyakran szövetségeket és klánokat hoznak létre. Találd meg a megbízható társaidat és cselekedj velük együtt. Itt láthatja, így még érdekesebb lesz!

Ne felejtsd el az eredeti vágási módot más játékosokkal. Nem egy 90 játékosból álló sziget vesz el, és csak egy győztes lehet. Ebben az esetben Ön képes lesz arra, hogy:

  • az erőforrások kinyerésére;
  • a ládák felszereléssel való ellátására;
  • építési megerősítés;
  • lőni és elpusztítani az ellenséget;
  • elrejtése az ellenségektől;
  • fedezze fel a területet;
  • el kell fújni az egyre szűkülő cselekvési zónától;
  • pobedit!

Fortnite ingyen biztosítja a lehetőséget, hogy örömmel töltsön időt. Ne veszítsen el egy percet, és csatlakozzon a szerencsejáték-közösséghez. Hagyd, hogy minden reményed valóra váljon!

 

Játssz is