Hellblade: Senua áldozatának

Alternatív nevek: Hellblade: Senua áldozatának

Psychological game Hellblade.

Game A Hellblade a fejlesztő Ninja Theory szerzője, aki szintén a kiadó szerepét vállalta, és nem bízik az érzékeny kérdésben bárkinek. És maga a játék termék nem az egész stúdió munkája volt, hanem csak egy kis csapat, amely csak 15 embert gyűjtött össze.

Ez a játék a csapat számára, amely először egy ilyen nagy volumenű munkában megindult, egyfajta kísérlet. Mint mindig, az első gyermek kedvenc kedvence, ápolja, megpróbálja előre látni a szeszélyt. Hasonlóképpen, ebben az esetben az ötletet komoly szándékkal közelítették meg, hogy valami grandiózus, nagy léptékű és lenyűgöző egyidejűleg adjanak ki. A szerzők elismerik, hogy mélyrehatóan tanulmányoztak mindenféle pszichológiai rendellenességet, összekeverve őket az okkultizmusban. Minden ember saját kis démonjaival rendelkezik (bár egyesek nem olyan kicsiek).

A Seuna főszereplőjének képmása a kelták harci törzséből, a fejlesztők a megbízhatóság érdekében különböző forrásokat használtak. Annak érdekében, hogy a karakter pszichológiai frusztrációja természetesnek tűnt, konzultációt kértek Paul Fletcher professzorral, aki neurobiológiára specializálódott. A Wellcome Trust, amely jótékonysági tevékenységet folytat, és különböző területeken orvosi és tudományos kutatásairól híres, szintén nagy hasznot húzott. Szintén hozzájárulásukat olyan emberek készítették, akik egy időben túlélték a pszichózist, és úgy döntöttek, hogy megosszák személyes tapasztalataikat. Érintett a pillanatok, amikor hangokat hallottak a fejükben. A hősnő replikáinak megalkotásával a szerzők úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a valódi lehetőségek megváltoztatásában, hogy minden valósághűbbnek tűnjön.

V a törekvés saját szörnyeteg.

A hosszú és kemény munka eredményeképpen Seuna megszületett, és egyre jobban látta a játékost, kezdte játszani a Hellblade játékot. Ő megszállottja az ötletnek, hogy elérje a pokol mélypontját, hogy megtalálja a választ a kínos kérdésekre. De nem tudja, hogy a pokol mindig mellette van, és ez a beteg képzeletének megnyilvánulása. A gyulladt agy a démonokat nem ismerte a világnak, akivel harcolnia kell. Valójában ez csak a tudatalatti által okozott hallucináció, ravaszság és szörnyű illúziók.

Letöltés A Hellblade 2017 augusztusától kezdődik, ez a dátum bejelentésre kerül, a projekt hivatalos elindításaként. A stúdió által bemutatott videoklipből azt mondhatjuk, hogy ez egy első osztályú termék, hatalmas világgal és kísértetekkel.

  • Elhelyezd ki a helyet
  • Kereső elemek
  • Legyen a szörnyek
  • Jobbítsd el a készségedet

A tények érdekessége.

Bet korábban, mint a Hellblade játékban, biztosan érdekel majd néhány érdekes részletet megtudni róla. Például harci rendszer létrehozásakor egy nőt meghívtak a kísértetbe, Chloe Bruce-hoz, aki Daisy Ridley alárendeltje volt a Csillagok háborúinak forgatásakor az"Awakening Force"részben.

A Hellblade Melina Jurgens főszereplője, ám valójában ő nem színésznő, és más projektben is foglalkozott a videó szerkesztésével. Senua szerepe, ideiglenesen végzett, állandó színésznő keresésénél. Ugyanakkor a csapat rájött, hogy Melina hamar belépett a szerepbe, és jól bánik, ezért felkérte őt, hogy folytassa a képen végig a munkát.

A bár a lány beleegyezett, eleinte szörnyen zavarban volt, és néha megkérte a kollégáitól, hogy forduljanak el vagy kapcsolják le a lámpákat, amikor túl érzelmes jeleneteket kellett végrehajtania. De a munka magában és a tornateremben való edzés fokozatosan felerősítette a bizalmát, és a félénkség nem annyira nyilvánult meg.

 

Játssz is