nagy ugrás

Alternatív nevek:

játék nagy verseny: a nemes szenvedély.

világ arisztokraták, a szórakoztató és lóverseny, nem kétséges, vezeti a listát. Ez a sport lett a legmegbízhatóbb izgalom az élet minden területén. Az emberek tanulmányozása jellemzőit és származását minden ló, és összehasonlítva megpróbálja meghatározni a nyerési esélyeit a következő versenyen. – játékos kezdete előtt a verseny a box office izgalom rohan, hogy egy fogadást egy ló, amely véleményük szerint kell az első.

Bookmakers szintén nem ül tétlen, és hajlandó megosztani a saját titkai a lehetséges győztes. Mint minden üzleti kapcsolatban árak, nem megtévesztés nélkül és a csalódás. Mégis, az ugrások nagyon látványos, lélegzetelállító és gyönyörű kilátás, hogy élvezhető nélkül a vágy, hogy nyerjen. És ha azt szeretnénk, hogy nézd meg a másik oldalon a versenypályán, játék Big Race meghívja Önt az istállóba a kiváló versenyzők.

 

 

vállalkozást indítani.

Az álom, hogy egy résztvevő nem egy megfigyelő, végre valóra, és most te vagy a nagy ugrások játszani, a tanulás egy új üzleti alaposan, minden oldalról.

    Grow
  • -re
  • csikó saját ló
  • Vigyázz rá egészségügyben, valamint növeli harakteristiki
  • Naymite tapasztalt zhokeya
  • Prinimayte részt skachkah
  • Razezzhayte körül svetu
  • Delayte sikeres stavki

Nachnite pályafutását lovas sport. Készítsen éles, gyors indítás, nem kell menni egészen – jövevény válás szakmai ló tulajdonosa. Vásárolni és eladni lovakat, hozzátéve, hogy a stabil legszebb példányok.

leküzdeni az első nehézség a tapasztalatlan mén, amit meg kell művelni érmes. Meg kell szervezni a legjobb állapotban megengedheti magának a szerény tőke, hogy van, miközben ott. Vigyázzon az egészségére, rendszeres és tápláló ételeket, a hajtómű és a képzés. Változás időben ő patkók, vegyél egy nyerget és más lőszer.

szólva a versenyeken, akkor keresni az első fővárosa. Keress pénzt és költsd óvatosan, fokozatosan bővíteni az üzletet. Vásárlás új versenylovak növeli a nyerési esélyeit. Kap egy profit és akkor versenyezni az értékesítés. Megszerzése után a ló szerény teljesítmény, vigyázni a növekedés, majd tegye eladó.

folytatása a játék nagy ugrás, a tanulási lehetőségek, hogy fokozatosan jelennek meg. Tapasztalt tenyésztők soha részben lovak, amelynek eredményeként jelentős vagyont, amíg meg nem kapják őket. Vegye elfogadja tapasztalataikat, és keresztbe tesszük elit lovak kedvéért utókor. Mén kap mindkét szülő a legjobb minőségű, és lesz egy prémium.

tenyésztés legjobb futók már régóta részt vesz a keleti és az Arab lovak világszerte ismert. Jó lenne, hogy néhány standokon az ilyen esetekben, hogy javítsa a vér a háziállatok.

 

 

csapatmunka.

indításához üzleti, meg kell egy nagy ugrás regisztráció, és egy jó ló kell egy nagy lovas. Válassza ki azt, hogy ezek után versenyző a Jockey Club, vizsgálva minden készség. Ezt követi a képzés irányítása alatt egy edző, aki ki fogja dolgozni az egyéni tervet. Ez lehet a váltakozása úszik a medencében leküzdésében távolság állóképességet.

Ha a feladat edző, zsoké, lovas és Ön, mint a szervező, hogy össze kell hangolni, hogy segíteni fog nyerni a legtöbb faj. Itt az ideje, hogy részt vegyen egy nagy esemény – versenyt, és az utazás egész iPlayer nagy ugrások hatalmas világ, látogatás született a legjobb versenyzők az Egyesült Arab Emírségek –.

 

Játssz is