Alternatív nevek: Hogyan lehet túlélni 2 Howe a 2 Survayv

Hogyan lehet túlélni játék 2 Javasolt a túlélésért.

elhagyta a játék korai hozzáférést Hogyan lehet túlélni 2 műfajokban kaland -szerepjáték fellépés. Rajongói zombi apokalipszis, hogyan kell túlélni 2 lesz képes letölteni 29. 10. 2015 platformok:

 • PlayStation 3 és 4.
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu emberek figyelmét arra a horror? Lehet, hogy nem volt showman és izgalom az életben, ezért keres egy módja annak, hogy felkavarják az érzelmeket segítségével a számítógépes játékok. Még a film nem lehet összehasonlítani azzal, amit projektek, ahogy elhagyja a közönség szerepét megfigyelőként, komplikációmentes, míg az alanyok játékok személy képes befolyásolni a helyzetet, javítja a hős, és merüljön el egy veszélyes kaland, hogy elérjük a célt.

 

 

Túlélni között a zombik.

Sokan ismerik a előtörténete első része a móka, és most lehet letölteni, hogyan kell túlélni 2. A helyzet a vírussal zombik Los Riskosne néhány év után, nem csak nem javult, és a lendületet. Ha első a tudósok úgy gondolták, hogy megbirkózzon a vírusok elég gyorsan, ha elszigetelt, de most már egyértelmű, hogy a kezdete a globális járvány.

Valaki megpróbál túlélni a saját, míg mások gyülekeznek csoportok. A fertőzött szörnyű fertőzés egyre nehezebb minden nap, hogy túlélje a pusztuló, rothadó világban, de szeretnék építeni még egy távoli látszatát stabilitás és a jólét. A lényeg az, hogy ne veszítse el a reményt, és talán egy nap, amikor képes lesz megtalálni a képlet, hogy megöli a vírust zombik.

ideje, hogy menjen a Louisiana, de akkor számíthat csak magukat. Ebben pokoli idő van, hogy rohadt szerencsés, okos és ravasz, hogy talál egy biztonságos helyre, hogy építsenek egy táborba. Felejtsd el az iskolai cserkészek. Fiúiskola természettudósok nem alkalmas a férfiak, akik megpróbálják rendezni többé-kevésbé kényelmes, nem csak a saját életét, hanem igyekeznek megvédeni barátok.

meg az élelmiszer, a víz és a menedék, valamint a kommunikáció a különböző emberek, próbálják megérteni a motívumok és törekvéseit. Nem minden barátok vagyunk életben, miután fosztogatás és a banditák virágzott valaha, és most már"legális"státuszt. Mi lesz a találkozó egy karizmatikus idegen, aki megígérte, segítséget és támogatást? Bízzunk benne? Meg kell próbálnunk, mert biztosan jobb, mint egy zombi.

 

 

található.

Hogyan lehet túlélni 2 PC lehetővé teszi, hogy bővítse a bázis, amely így 16 fő, és négy ugyanakkor lehet, hogy bizonyos intézkedéseket. Áthaladása során bizonyos időpontokban lehet nagyítani vagy kicsinyíteni a helyét annak érdekében, hogy jobb eredményeket.

Minden karakter, amelyet a fejlesztési azok a tábor, a feladatok elvégzésében, erősítve a építőipar, a bányászat rendelkezéseket, amivel eszközök, fegyverek és páncélok. Hozhat létre saját karaktert, majd a vonat őket, hogy alkalmazkodjanak a nehéz életkörülmények. Térképek létre véletlenszerűen, és a hősök felfedezni a területet nyitott meg a nyomornegyedek New Orleans.

Vedd fel a tételeket, amelyek hasznosak lehetnek erősíteni és javítani a tábor hős. Ki kell alakítani egy csapda építeni és erősíteni a barikádokat, a műhelyekben mester készségek, küldetések, és részt vesz a razziák, de a változás az idő az időjárási körülmények, így 2 Hogyan lehet túlélni reálisabb.

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy javítsa az élet a légkörben a világjárvány. Legyen felkészülve egy zombi támadás bármikor, fedezze egymás hátát, majd sértetlen marad.

Rendszer minimumkövetelmények

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Memória: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto lemezterület: 8 Gb
 • Zvukovaya Card: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék