Empires játék

Alternatív nevek:

Middle Ages, minden tulajdonságával az Empires játék. Az érintett verekedések:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno maguk királyok nem akartak harcolni és foglalkoztatni Lordokat, akik képviselik érdekeiket.

bérleti, építési és fejlesztési.

A

-esek nem mondhatják ezt nagyon látványosnak. Amikor teljesen lebomlik a helyén, egy új lovag jön az erõivel. Ennek a szintnek támogatnia kell és meg kell próbálnia javítani, hogy továbbra is nyerjen minden számlán.

megnyitja az izgalmas játékélményt, a Game Empires regisztrációt, majd a kezedben - ha sikerül teljesíteni a király álmát, hogy egyesüljön és vezesse a földet.

Study játékjellegű szolgáltatásokat, gondoskodjon az egységek megfelelő sorrendjéről, hogy fenntartsák a város jövedelmét magas szinten, javítsák katonáikat, jobb leleteket, felszereléseket vásároljanak, és örömmel harci sikerrel.

-es megbízható szövetség az Empires iPlayer támogatásában, egy veszélyes pillanatban, és minél magasabb az állapotod, annál valószínűbb, hogy segítesz mindenféle tehetségedet, beleértve a jégkezelést, a tűzoltásokat, a megalázhatatlan mágiát.

A lejátszó

Way-je a térképen megjelölt hatalmas terület felett fut. Fedezze fel a zászlókat és a szalagot az ellenségtől, amely az ingyenes zászló földjén áll, és kijelentette az Egyesült Királyság egy részét. Érdekes munka lesz, és az út nem tűnik unalmasnak. Kemény, de egy ilyen csodálatos világ várja az uralkodóját, aki készen áll a parancsnok erejének, bölcsességének, gondozásának, látásának és tehetségének bemutatására.

 

Játssz is