Angyalok Ligája 2

Alternatív nevek: Angyalok Ligája 2

Játék Angyalok Ligája 2: háromdimenziós szépség.

Esli a fantasy történetek első részének csodálója, a játék League of Angels 2 örömmel új fejlesztésekkel:

 • Trehmernaya grafika, hihetetlen dinamika és lenyűgöző speciális effektusok.
 • Legfeljebb 50 karakter, ahol az új karakterek között biztosan találkozik a régi barátokkal.
 • A stratégia kidolgozása és a taktika végrehajtása még érdekesebbé vált az új funkciókkal.
 • Még több dungeon lakott sárkányok, démoni teremtmények, óriások és más szörnyek.
 • angel részvétele a csatákban, szivattyúzásukban és a saját ligáik szervezésében.

  Va vár a ütközés a gonosz, hanem a tapasztalat, a mágia, a fegyverek és a düh, hogy segítsen legyőzni az összes ellenséget, és harcolni a fő főnök. Még rosszabb lett, egyre több, és csak akkor nyerhet együtt.

  Hátra háború.

  Az béke angyalai közül nem is tart örökké. Ismét visszatértek a régi nézeteltérések, lázadtak a régóta fennálló gonosz ébredt démonai az alvilágban. Szép angyalok: Athén, Moira és Fortuna megalapították saját független királyságukat - a kezdeményezést kezdeményezték, a Citadella és a halhatatlan istenek országa.

  Nem tudják, mikor lesz béke, de még mindig reménykednek abban, hogy felélednek. Időközben fel kell venni az ősi műtárgy darabjait, de ehhez új angyali bajnokságra van szükség. Mellett, hogy egy kedves választása az ő angyal egyedi funkciók. Ön képes lesz fokozatosan fejleszteni és javítani, új funkciókat hozva létre, megjavítani a meglévőket.

  Hotya e világ minden angyali lakossága különböző frakciókhoz tartozik, nem akadályozza meg őket, hogy csatlakozzanak a bajnoksághoz a legjobb eredményekért. Együtt felfedezheted a szörnyű teremtmények által lakott távoli barlangot, megsemmisítheted őket, és megérdemelt díjat kapsz. Miután a tizenötödik szint lesz elérhető a tekintélyesebb börtönben, különösen értékes tárgyakkal és kincsekkel.

  Vy'll játszani League of Angels 2, amelynek lehetősége van arra, hogy látogassa meg a PVP Arena shlestnutsya egy ellenfél egy párbajban.

  Dlya sikeres átadása a küldetések igényelnek jó felszerelést, amely fel van osztva 4. fajta:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uluchshat természetesen lehet, vagy felgyorsíthatja a folyamatot a játék pénznemének segítségével. Mielőtt megkülönbözteti a hősét egy másik öltönyben, tanulja meg minden lehetőséget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelések hím és nőneműek.

  Popadaya egy mágiával teli világban, bármilyen meglepetést várhatsz, szóval nem csoda, mi folyik itt? Az angyalok egyikeként egyre hozzáférhetőbbé válik, és fontos, hogy megtanulják használni a leomlott ajándékot. Angyala elég erős és képes, de a céhben még erősebb lesz. El akarod hagyni a vállalatot, mindig teheted.

 

Játssz is