Mass Effect

Alternatív nevek: Mass Effect

Mass Effect - egy játék, ami ítélve a sikerhez. Ez történt a legjobb hagyományait a fantasy műfaj. Annak ellenére, hogy sok hasonlóságot mutat Kotor, a projekt nagyon népszerű. Ezen kívül a fejlesztők mesterien álcázott plágium mellett egy új nagy motort. Grafika a játék kiváló, a harcok és a lövöldözés reálisak, az összes alapvető eleme a műfaj jelen teljes egészében egy szót, a játékosok panaszkodnak nem számít, mit. Ahead találkozik a főszereplő, amely mellé egy pár társa utazni egész kiterjedésű intergalaktikus térben. A rendelkezésére álló karaktered csillaghajó mod nevű Normandia.

V Mass Effect PC van, hogy találkozzon ismerős dilemmák a hős kell választani, amelyek jó vagy rossz, egyik oldalról a másikra. Az intergalaktikus konferenciák dönteni a sorsa egész bolygók és galaxisok. Igen, nagyon is komolyan, és miért gondol?

Chtoby történetét a hősök elindul, akkor lesz szükség, mindenekelőtt Mass Effect letölthető. Mert ez elég lesz ahhoz, hogy megtalálják a disztribúció, a játék az egyik legnépszerűbb özön. Továbbá minden, a hüvelykujj - először válassza ki a személyazonosságát a karakter, teszi egyedülálló életrajz, és nyugodtan megy egy utazás. Attól függően, hogy milyen típusú életrajz szívesebben választja majd megváltoztatni a játék párbeszédek, valamint a munkahelyek számának. A Mass Effect karakterek különböző osztályaiba tartoznak.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome választás több vegyes osztályokban. Szerkesztő karaktert visz egy fél órát legalább, de úgy van kialakítva, hatékonyan, hogy az idő fogja át észrevétlenül.

V Mass Effect misszió jelennek meg a semmiből. A fejlesztők sikerült, hogy a projekt érdekes, amikor úgy tűnik, hogy csak az összes kell kötni a geymerstva telek egyre olyan sebességgel, hogy a játék nem szakad a szemét. Csak nem hallgatnak arról, hogy a végén te vagy az igazi hollywoodi akciófilm egy éles, nem kevesebb. Nos, általában, akkor megértjük, hogy le kell tölteni a játékot, akkor szintén nem hagyja ki ezt, nem?

V Mass Effect fegyverek hősök legmodernebb és erős. Szóval az üzlet nagyon egyszerű idegen ellenségek. De nem pihenni túl korán, próbálja kezdeni, hogy átmenjen egy pár küldetések. Karakter képes lesz használni az összes műszaki előnyöket a civilizáció, ami nagyban változatossá a játékot, és ez még dinamikusabb. Közötti csaták adhat parancsot a szövetségesek, hanem képviseli a cél. Mi igaz a legrelevánsabb Csak amikor szembesül egy igazi anya főnökeik, hogy nyitva van a magasabb nehézségi szinteken.

Nu, amelyek még nem kész arra, hogy fejezze be a gyűjtemény kedvenc játékok az új példány? Az egyértelműség kedvéért, azt javasoljuk, hogy megismertessék sovány bemutatása Mass Effect videó trailer, amely részletesen leírja az előnyöket a projekt.

 

Játssz is