Metró: Exodus

Alternatív nevek: Metro Exodus

 

Ukrajnai fejlesztő 4A Games, a"Metro 2033"szenzációs sorozat, amely ihletett D regényeket. Glukhovsky továbbra is kedveli a rajongókat új kiadásokkal. Játék metró: Az Exodus bővelkedik a nyílt tér és a dungeon sötét táján. Véleményük szerint továbbra is lehetséges az élet kezdete a semmiből, de számos akadály és veszély van előre.

 

Az E3-at a kiállításon mutatták be, és bejelentette, hogy a Metró: Exodus hamarosan meg lehet játszani a játékot, sokak számára ez egy igazi meglepetés, és azt kell mondanom, nagyon kellemes. Ő volt a legizgalmasabb és legjobban az összes bemutatott trailer, és sokan azt mondták, nekik ez a játék lett a leginkább várt. Bloch elismerte, hogy a stúdióban ez a projekt a legambiciózusabb, amellyel foglalkozni kell.

 

A STALKER projektjáték fejlesztőinek inspiráltak poszt-apokaliptikus világukkal. Az ötlet alapját képezve lineáris szinteket és hatalmas nyílt területeket hoztak létre. A cselekvések már ismerős mechanikája mellett jelentős változások is láthatók lesznek, amelyek újfajta érzéseket közvetítenek a játék folyamatába.

 

Amit az ő beszédéből és bejelentéséből ismerünk, azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a termék nagyon hűvös lett, és letöltjük a Metro-t: Exodus megérte. Korábban a hősök a Moszkvában elpusztult metró körül jártak, most úgy döntöttek, hogy kijutnak, ami állandó tájképváltást eredményez. A táj nagyon változatos, és az események lefedi az évet, amely magában foglalja az időjárás, az évszakok, a napszak és az állatok megváltozását. Megpróbálva túlélni, a hősöknek mindig figyelniük kell, miközben a környező világot megtartják. Ezzel alaposan tanulmányozza a tárgyakat, hogy ne maradjon semmi hasznos. Még egy pár patron a gép számára életeket takarít meg, és nem szabad elhanyagolni.

 

Start a Metro-ban: Exodus játék, készen áll, hogy az események gyorsan fejlődnek, és a játékosoknak jó reakcióra van szükségük, képesek gyors döntéseket hozni. A fő ellenségek olyan állatok, amelyek elvesztették korábbi báját.

 

A metró alatt: Az Exodus játékosainak sok küldetést kell végezniük, rejtvényeket kell megoldaniuk, harcolniuk kell az ellenséggel. Elemek felvetése, bizonyos helyzetekben használhatók, azonban ez természetes gyakorlat. Ideje menni a pusztított föld felderítéséhez, és megpróbálni találni egy olyan helyet, ahol újjászületik az élet. Megtalálják a hősök? Biztosan, igen, mert akkor hősek. Ez az, hogy milyen áron fognak sikerülni, és amikor ez megtörténik...

 

Játssz is