Kórházam

Alternatív nevek: Kórházam

Játék A kórházom fejlett kórházat hoz létre.

A virtuális világ orvosi témája nem különösebben fejlett, ezért az újdonságok mindig figyelmet szentelnek. A közelmúltban az Android megjelent a My Hospital játékban, de több millió játékosnak már volt ideje, hogy megismerkedjen vele. Ha azonban szeretne szórakozni a számítógép nagy képernyőjén, ez is elérhető. Az orvosi szimulátorok rajongói egy egyszerű kórházi bejelentkezést kínálnak. A nevét egy speciális mezőbe írhatja a fő szórakoztató oldalra, vagy beírhatja a Facebookon keresztül. Azt is szeretnénk kérni a játékosoktól, hogy a termék teljesen oroszul, ezért nem lesz gond a megértéshez. Minden korosztály számára készült, és mind a gyermekek, mind a szülők érdeklődésére tart számot. Ez egy kiváló lehetőség minden családtag számára, hogy saját klinikáját fejlessze annak érdekében, hogy rendszeresen összehasonlítsa az eredményeket.

Kezdjük a terápiákat.

Kezdve a Kórházban játszani, először rövid videofelvétel jelenik meg. Képzeld el, hogy diák vagy, aki egy orvosi egyetemen végzett, ahol minden út nyitva van. Amikor hazaérsz, találsz egy csomagot a nagyapámtól, amelyben egy kártyát és egy kulcsot helyez. Miután átment az ábrán feltüntetett útvonalon, egy óriási orvosi központ épületével szembenézel, és a kulcs csak tőle van.

Dedula levelében tájékoztatja, hogy ez a klinika most a tiéd, és mint vezető, döntéseket hozhat az elrendezéséről. Igen, vannak nagyapák is! Mivel nemcsak az orvostudományban, hanem a vezetői pozíciókban is kezdők vagy, akkor szép asszisztense van. A szervezeti folyamat minden kezdeti szakaszát lefolytatja, elmondja és bemutatja, hogy mit kell tennie a szerkezet felé.

 • Expand Structure
 • Válassz barátokkal

A tanulási folyamat elég hosszú, és ha még soha nem játszottál szimulátorokat, biztosan nem fogsz eljutni egy zsákutcába, ha nem tisztázott, hogy mit tegyen.

 • Open Registry
 • Az első páciens
 • Megosztja a fő műtőhelyet
 • További személyzet megtekintése
 • A növények növekedése
 • Állítsa be a
 • -es laboratóriumot
 • Hozzon gyógyszereket és vitaminokat
 • Jobb embereket megosztani emberek
 • De még akkor is, ha a fő aktív tanulási folyamat elhaladt, az asszisztens nem tűnik el, és gyakran új információkat, tanácsokat vagy feladatokat dob. Folytatni fogod a folyamatos munkát, különösen az elején, amikor nincs semmi. A My Kórházban játszott játék során több tucat új betegséget fedezhet fel és találhat gyógyszert nekik. De ne felejtsd el, hogy a beteg helyreállításához nemcsak tablettákra van szükséged, hanem kellemes környezetben is. Amikor a beteg kényelmesen érez, a gyógyulás sokkal hatékonyabb. Ne feledje, próbáljon meg hangulatos légkört teremteni a szobákban. Ehhez látogasson el a virtuális boltba, és válassza ki a rendelkezésre álló dekor elemeket.

  Mi mást szeret, a játékosok nem félnek a betegségek valódi szörnyű nevétől. A My Hospital iPlayerben a mosoly helyett inkább a mosolyra emlékeztetnek. Például ha egy betegnek fejfájása van, szüksége van egy holo- klinikai orvosra. Olyan betegségek is lesznek, mint a"csúszós tüdő", a"jeges pálma"és a"chilies a torokban". De ahhoz, hogy melyik orvos küldjön nekik, meg kell találni, mielőtt sok órányi lenyűgöző játékfolyamat indul.

  A végén szeretnék még egy kellemes pillanatot megemlíteni óránként, a játékosok küldeni díszdobozokat. De nem lehet azonnal megnyitni, de összegyűjteni, így később értékesebb ajándékot kaphat. Megvizsgálhatja az orvosok és a betegek személyes fájljait is, sőt megnézheti gondolataikat és megjegyzéseiket is, amelyek segítenek abban, hogy megértsék, mire van szükségük.

   

  Játssz is