Alternatív nevek: A Sunny Resort

Játék A napsütéses üdülőhelyem (saját napsütötte üdülőhelyem) üdülőövezetével saját kezűleg.

az élet szolid nyaralássá vált a tengerparton, meg kell építenie saját üdülőhelyét.

A következő bungaló építése nem csak a házat helyezi el, és belterül a belsejébe. Ne feledje, hogy kényelmesnek kell lennie, és minden elem javítja a kényelmet, drágább bungalókat, és ez befolyásolja a pénzügyi vagyonát és a presztízsét az üdülőhelyen. A lakóépületek a nép kívánságait követik. A csoportnak kétcsillagos szobát adhat, még akkor is, ha megkérdezik, de fordítva nem fognak azok, akik többet akarnak, semmi kevesebbet.

Houses küldhet egy 3-6. Több mint a kagylók a legfontosabb pénznem, akkor épít egy elnöki lakosztály vagy esküvő.

Landscaping.

It megfelelő felidézni, hogy szükség regisztrációs Saját napos Resort. Meghívhat barátait is, ha e-mailben elküldi a híreket, javaslatot tesz arra, hogy csatlakozzanak a játéktér szoláris üdülőhelyéhez.

Most visszatérünk a szimulációs képességek tanulmányozásához. Most már elegendő séf, edző, ajándékbolt, bál, ruha, édesség és gyümölcs, pincérek és más alkalmazottak. A menedzserek minden kérdésre válaszolnak, és más dolgozók termelnek, értékesítenek árukat, valamint részt vesznek a bungaló és az öntözőüzemek tisztításában a területeken.

Skoro az iPlayerben A napsütötte üdülőhelyen hajók és taxi taxi társaságok építésére képesek, vendégei élvezhetik az üdülőhelyek közötti körutazást és élményeket.

Prohodite küldetések, pénzt keres és jó hírnevet, kommunikálj a játékosokkal, próbáld meg kielégíteni a turisták összes igényét, és akkor nem hiányzik neked, hogy látogassa meg üdülőhelyét.

 

Játssz is