Következő Machina

Alternatív nevek:

A Housemarque fejlesztője és kiadója egy személyben 2017-ben bemutatta a dinamikus arcade-et, felülről nézve. Azonban minden új, gyakran csak egy elfelejtett öreg.

A XXI

-es évszázad távoli múltjából

Molább, hogy játszani a következő játék Machina, ez hogyan viselkedjen a múltba, és maga a téma összhangban van a helyzetgel. A távoli jövő világában minden kibontakozik, amikor a technológiák olyan határozottan beléptek az emberi életbe, hogy az emberek egy pillanatig nem gondolkodtak nélkülük.

Razumnoe mindig törekszik a szabadságra, de azért, mert a technológia felkelt és a háború megkezdődött. A gépek célja, hogy elpusztítsanak minket, így a felkelésnek ki kell dolgoznia, hogy keményen dolgozzunk. De nem csak erősebbé válsz, hanem az ellenség is. Ha találkozol egy különösen erős főnök ellenfelével. Csak azzal, hogy legyőzte őt, megengedheti, hogy tovább folytassa a hősies utat.

A fegyverek egy jó készlet különböző gyilkos hatalmakkal:

  • Lazers
  • Energiai létesítmények
  • Poults
  • Retails

Az ellenség soraiban is egy csodálatos fajta, és rendszeresen meglátod ezt a sétaoszlopot, majd a szőrméket vagy a kerekeket.

A legközelebbi Machinában játszani, hogy játsszon, készen kell álljon arra, hogy gyorsan, de szándékosan cselekedjen. Ez egyfajta teszt és tréning egy jó reakcióért. A helyzetet bonyolítja az a tény, hogy a manőverek helyszíne korlátozott, és nem lesz biztonságos távolságra költözni. Minden oldalról valami felrobban, mozog, lő, meggyullad. Csak van időm arra, hogy reagálj a változó helyzetre, és irányítsd a csatatéren.

Több Következő Machina emlékeztet az ünnepi tűzijátékra. És ha teljes hangerővel kapcsolja be a hangot, akkor el fog térni egy olyan hanghatásoktól, ahol üt, robbanás, gurgling és Isten tudja, mi mást. Minél több győzelem van, annál nagyobb a státuszod, és a kapott kreditek kellemesen költenek a készségek és fegyverek fejlesztésére. A játékosok, akik szórakoztatják magukat, elismerik, hogy a fertőzött játékmenet gyorsan elhúzódik, és nem hagyja el. Lehetséges, hogy csak az erőfeszítéssel távozhatok el, de a gondolatok még mindig világos, dinamikus játékhoz jönnek vissza. A saját verzió elkészítésében úgy döntöttek, hogy megtartják a retro stílust, így ez magyarázza a vizuális effekteket és a Next Machina vezérlését. Továbbra is csak a játékmenet futtatására és több szintre kerül, csatlakozva a többi játékos társaságához ahhoz, hogy saját véleményt adjon a termékről.

 

Játssz is