Portal 2

Alternatív nevek: Portal 2

Game Portal 2 - méltó folytatása a nagy projekt. Ez a projekt készül a műfaj eredeti puzzle, az már az első ember. Az első rész a játék jött ki vissza 2007-ben, és rögtön a kedvenc a sok játékos. Már 2010-ben, a fejlesztők bejelentette a folytatást, és a korai 2011th már kimondta, a hivatalos bemutató. Az a projekt folytatása fejleszti a korábban deklarált játék. A játék lesz, hogy megoldja a különböző rejtvényeket, amelyeket épülő hasznosítása egy speciális eszköz, amely képes létrehozni portálokat, vagy beszélni egyszerűbben, azonnal át az emberek egyik helyről a másikra.

Portal 2 db büszkélkedik, kooperatív mód, amellyel a misszió lesz, hogy felszámolja együtt. Major game események történnek egy idő után végre az első része a játéknak. Ön személyesen is látogasson el az elhagyott laboratórium szakosodott kutatási portálok.

A játék az, hogy indul, meg kell, hogy előre le Portal 2. A mai napig, a játék könnyen letölthető a portálról Steam, ahol a telepítő fájl fog kerülni csak 12 $. Miután telepítette a játékot a számítógépen, akkor megtudjuk, hogy a főszereplő maradt ugyanolyan csinos lány Chell, melyek ellenállnak nem teljesen kiegyensúlyozott, de rendkívül intelligens szuperszámítógép. Azok számára, akik szívesebben játszanak Portal 2, a co-op mód lesz elérhető külön történet.

Ami a második része a játéknak, akkor rájössz, hogy az elődje volt, csak egy kísérlet - egy sikeres képzés megkezdése előtt valami zseniális. Az új projekt számos új és érdekes játék elemekkel. És annak ellenére, hogy az a játék időtartama 2 Portál lényegesen nagyobb lett, ezek a játékosok, akik már tudták, hogy teszteljék a projekt biztosítja, hogy személyesen tranziencia marad legfontosabb hátránya. És egy másik probléma, hogy az újra-pass játék lesz érdektelen - rejtvényeket, és rejtvényeket először annyira a képzeletet, főleg, hogy felejtsük el a folyosón lehetetlen.

Készüljön játszani, Portal 2, hogy lelkesen és elszántan. Edzés után egy kicsit az első részt, nyugodtan hajtotta végre a feladatait a második. Lepni remek grafikával és szép zene minősége. Ha korábban szükséges volt, hogy ki a tűz minden rendelkezésére álló eszközt annak érdekében, hogy megvédjék magukat a golyók elcsépelt, a folytatást, a fejlesztők készítettek egy számos eredeti trükkök, mint például a lencse, megtörő fény, lézerek és egyéb "szolgáltatások".

Minden tapasztalat, persze, csak akkor kell letölteni és kipróbálni a játékot személyesen, és sovány az előnyök nézett Portal 2 videó trailer.

 

Játssz is