Total Domination

Alternatív nevek: Total Domination

Mindez valós időben, és a kölcsönhatás a többi játékossal. A játék teljes uralom különbözik emlékezetes grafika, kiváló minőségű hang hatású és széles lehetőségeket interakció a játékosok között.

System requirements

System követelmények kérem mindenki számára: annak érdekében, hogy próbálja meg a kezét a poszt-apokaliptikus csata csak akkor van szükség a számítógép és az internet. Összesen Domination letöltés nem működik, de ez nem szükséges. A játék böngésző-mentes - nincs unalmas letöltése és telepítése.

Registration a game

In a játék teljes uralom, a regisztráció nem tart tovább öt percnél. Mezők kitöltése kötelező létrehozásakor játékban:

 • Nickname (cirill és latin megengedett).
 • E-mail címre.
 • Password.
 • The újra a jelszót.
 • Consent fogadására levelezési (ha szükséges).

Also létrehozhat egy játék fiókot a fiók Mail. ru, Vkontakte, Odnoklassniki vagy a Facebook.

Beginning a game

It minden kezdődik képzés. Az újoncok köszöntötte az általános, edzett a csatákban. Ígéretes, hogy ha egy ember, ez súlyos fajta katona ad ki az első feladat, ami lesz órák a gombok segítségével, térképek és különböző menük a játékban. A hiteleket kapott adóként a lakosság a szektor. Több ember - több pénzt.

 • Crystals - nyerhető színvonalának emelése és a feladatok elvégzéséhez. Ez egy univerzális erőforrás, amely az összes többi szerzett.

 

Technologies

A technológia fa ígér a játékos egy kincs a tudás és a kocsi a lehetőséget. Minden új technológia megnyitásakor csak tanulmányozása után a korábbiak az ágon. Némelyikük nem tanulmányozható építése nélkül bizonyos épületek. És ennek megfelelően sok épület az ágazat nem építhető amíg bizonyos technológiák vizsgálták.

Building

In a játék sok különböző épületek, amelyek mindegyike végez a szerepét. Összesen 5 típusú berendezések, valamint a lehetőséget, hogy bővítse a szektor, és használja a szolgáltatást a fekete piacon. Elérhető az épület kategóriák:

 • Resource - bármely épületek megszerzésével kapcsolatos urán, titán vagy kredit.
 • Command - központok koordinálásával különféle.
 • Military - bázisok és gyárak termelésének a katonai felszerelések.
 • Protective - védelmi szerkezetek, mint a falak, kapuk, tornyok és fegyvereket.
 • Decorative - további hasznos díszítés a szektorban. Például egy robot szerelőt.

Troops

The játékos áll rendelkezésre 4 féle csapatok, amelyek mindegyike felkínálja a nagy egységek száma:

 • Infantry.
 • Armored járművek.
 • Artillery.
 • Aviation.

Process a game

Total Domination Online lehetővé teszi, hogy dolgozzon a saját szektor kinyeri erőforrások épület épületek és tanulási technológiát. A sikeres forgalmazása meglévő erők lehetővé teszi számukra, hogy növeljék a vagyonukat és erősíti a hadsereg. A világtérképen, ráadásul a szektor egyes ágazatokban a többi játékos, valamint a szabad helyeket lehet kirabolták vagy védve fosztogatások. A játékban összesen Domination helyeken - egy biztos forrása a tapasztalat, sőt katonai egységek. Fedezze fel és megtámadja, hogy pótolja a források. Belépés a klán, akkor kap további bónuszokat. A végén, ott sok esélye, hogy egy személy, hogy tartsa a pozícióját a csatatéren?

How nyerni nélkül Donát?

The játék biztosítja a megszerzésének lehetőségét kiegészítő virtuális"zsemle"valódi pénzért. Egyes játékosok Elégedett ezzel a lehetőséggel, de mások kategorikusan visszautasítja, hogy fektessenek valamit a játék világában. Nyerhetek nélkül Donát? Igen. A Total Domination stratégia szabadon játszani. Nem csak játszani, hanem nyerni. Ehhez szükség van a türelem és tudás a funkciók a játék, a gazdaság és a stratégia hadviselés. De a fő fegyver a kezedben lesz a diplomácia. Kommunikálni a többi játékossal, keresse barátok és szövetségesek, csatlakozzon a klán és nem donátorok lesz képes legyőzni téged.

The játék teljes uralom lenyűgözi a poszt-apokaliptikus kíséret és hatályát. Ez a stratégia széles körű lehetőségeket interakció a játékosok között: meg kell találni a szövetségeseket, biztosítsa a szektor az ellenségtől, megtámadják a szektorok riválisok, a kereskedelem a szomszédokkal. Összesen Domination játék ajánlott rajongóinak MMO játékok.

 

Játssz is