Risen 3

Alternatív nevek: Risen 3

A projektek így nem veszik észre. A támadók és az egyszerűen csak kíváncsi hackerek megpróbálják feloldották legalább néhány árnyalatokat. Feltámadt 3 - egy játék, ami soha nem hagyta egyedül a játékok világában egy percre. Logikus, hogy miután a játékosok tanultak a kezdete a projekt, támadást indított a vállalat szerverein Pirahna Bytes. Egy másik kísérlet arra, hogy legalább egy kicsit érdekes információt sikertelen volt. Miután szivárgás fejlesztők nem volt más választása, mint hogy személyesen mondja el, hogy milyen projekt főznek, és milyen innovációk játékosoknak kell készülni.

A hivatalos sajtóközlemény a játék feltámadt 3 db alkotók a projekt azt mondták, hogy elkészülte után minden munkát és formai szakaszában tesztelés, a játékosok kell foglalkozni a világ kézzel. Minden cselekvés, hogy a játékos lesz a saját egyedi hatásait, így kell játszani, nagyon óvatosan és elszántan. A létrehozott virtuális világban, a játékos lesz elérhető a kutatásra szinte minden négyzetcentiméterét. Ez lenne egy nagy projekt által kitöltött minden a szabályok szerepjáték.

Hivatalos output A projekt a tervek szerint augusztus 2014, így a rajongók a műfaj ideje felkészülni. A fejlesztés a játék készségek is megpróbálja átadni az előző két rész - Biztos, hogy van valami, hogy emlékszem rájuk. Ez az edzés segíteni fog a jövőben, amint a lehetőséget, hogy letölt feltámadt 3, hogy megmutassák a legjobb oldalát.

Készülj fel a fő hangsúly a játék készült, hanem, hogy a vizsgált területen. Ha úgy gondolod, hogy a fejlesztők, a Feltámadt 3 játszhat tulajdonosai a személyi számítógépek és az Xbox és a PlayStation. Valószínű, hogy hozzáférjen a játék lesz eloszlás ismert portál fájlok letöltése - Steam.

Development a feltámadt 3 videó, hogy a legjobb grafikus motor. Így, persze, majd nézd meg, hogy az. Annak ellenére, hogy időről időre, a játékosok még mindig meg kell küzdeniük a rakodási képernyők, megjelenésük játék közben minimalizálható. Az összes főbb események a játék zajlik Európában, a középkorban időkben reklámok. Az út során, akkor is, hogy látogassa meg az ország a Földközi-tenger és a trópusokon. Nem lehet segíteni, hogy továbbra is felülvizsgálat feltámadt 3. emlékeztet arra, hogy az összes főbb helyszínek regisztrált kézzel, így néznek ki, persze, rendben lesz! A fejlesztők azt állítják, hogy a projekt megvalósítása a legnagyobb világnak, hogy a stúdió valaha is meg kellett küzdenie.

Mivel a főszereplő végez egy teljesen új - a játékosok ismeretlen karaktereket. A történet a játék elején ura árnyékok elnyeli a lélek a hős. A fő feladat a játékos a fegyvereket feltámadt 3 sokféle típusú, hogy segítse a főszereplő, hogy megtalálja önmagát -, hogy csatlakozzon a sötét vagy a fény felé. Az út tele lesz a kockázat és a rejtély, és az út találkozik sok földöntúli lények és ismerős arcok!

 

Játssz is