Szilánkok a álmok

Alternatív nevek: Szilánkok a álmok

Szilánkok a Dreams Online - egy ingyenes böngésző alapú szerepjáték játék készült a vaku használata. A játék nem igényel letölthető kliens, hanem hogy képessé és javítja a játék színesen díszített, kifejlesztett egy kliens program, amely, ha szükséges, le lehet tölteni.

A szilánkok a álmok online játék belevetik magukat a sötét és félelmetes virtuális világban, után kialakult a pusztító univerzális katasztrófa, amikor a konfrontáció a két fél között, melyek a továbbiakban a Birodalom és Heath, amelyek között az örök gyűlölet és ellenségeskedés.

Annak érdekében, hogy belépjen ebbe a világba, akkor kell regisztrálni először a játékban Fragments az álmok. Meg kell adja meg e-mail címét és jelszavát, hogy elfogadja a feltételeket a regisztráció.

Regisztráció után szilánkok a Dreams, kapsz egy játék, ahol arra ösztönzik, hogy adja át az első vezetői feladatot, amely bemutatja, hogy az alapokat a játék és interfész. Ez a munka ad nem csak a gyakorlati készségek, hanem a megfelelő mennyiségű tapasztalat.

Szilánkok a álmok online játék felajánlja, hogy válasszon egy karaktert osztály svogo. Őket ebben a játékban, csak négy mind a harcban álló felek (4 osztály a birodalom és a 4-es fokozatú Wasteland): harcos, tolvaj, Pap, és a mágus.

Play Game szilánkok a álmok online, akkor felszabadítani a tíz szintet változtatni az osztály az Akadémia (Village of Mist). Miután a tizedik szintet, a változás az osztály, akkor meg kell fizetnie egy bizonyos összeget.

Szóval, miután már ismeri a szilánkok a Dreams Online és elérte a második szintet, akkor kap a falu Mist, ahol már készen van egy csomó munkahely. Itt tud nyújtani a szolgáltatást kalandor Hunter, kovács, árnyas karakter, halászok, vendéglősök, és miniszter Dorion. Ezen felül, akkor találkozni Sage ukoma, öreg bányász és a régi Caspar, aki él a külvárosban. A sikeres feladatok ellátása megadja a lehetőséget, hogy közel az átmenetet a következő szintre!

Az ötödik szinten, akkor kap az első pontokat lehet osztani a paramétereket. Ezen beállítások megváltoztatásával, akkor befolyásolják a karakter a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Power - ez az erő-ütő közelharci és a teljes kapacitását a karakter,

Agility - egy esélyt, és dodge esélyét halad a játékos crit,

Build - hatással van az általános egészség és az állóképesség,

Hit - egy esélyt, hogy elérje a közelharci (minden játékos) és távolsági (íjak és néhány varázslat)

Sok szerencsét - ez crit esélyét, és növeli annak az esélyét, hogy a termelés a szörnyek / ládák,

Intelligence - a teljes összegét mana karakter.

Minden javasolt szilánkok a álmok online játék küldetést kapsz nem csak egy szilárd mennyiségű tapasztalat és a pénz, hanem a különböző dolgokat, amelyek megkönnyítik a további játéklehetőséget.

Szilánkok a Dreams játék lesz nagyon érdekes, mert abban a pillanatban, feltéve, negyven karakter szinten.

A játékot online szilánkok a Dreams, be kell menni a börtönbe - ezek olyan helyek, ahol nagyon komoly szörnyek, legyőzte, hogy kártérítést kapnak formájában a gazdag bányászati ​​és díjazza a munkát.

A szilánkok a Álmok játszanak kínált több változatban Alvilág

Alvilág egy menetben - szánt single player, de meg kell jegyezni, hogy a harc nehezebb csaták a felszínen. Itt Monsters erősebb, gyakran egyedülálló képességekkel és a támadás a csoportban.

Group alvilági (nem tervezték a folyosón egyedül) - meg kell összerakni egy csoport a játékosok a kívánt szintet, hogy a raktárból a különböző italokat és élelmiszer-, és akkor lehet menni egy kaland.

Játssz szilánkok a Dreams, a karakter, aki egy bizonyos mennyiségű rubin, létrehozhat egy klán, de lehet, hogy az egyetlenek, akik tartoznak az egyik oldalon (Birodalom vagy Wasteland). Ne feledje, hogy a klán, hogy a játékos, másrészt lehetetlen, valamint a változás irányát, míg a klán. Ezt meg lehet tenni csak megjelenése után a klán.

A következtetés a felülvizsgálat, azt fogja mondani: a játék méltó figyelmet és szilánkok a Álmok regisztráció lehetővé teszi, hogy belevetette magát a fantázia világában!

 

Játssz is